«Mickey 17»: H επιστροφή του Μπονγκ Τζουν Χο μετά το «Parasite» θέλει τον Ρόμπερτ Πάτινσον πρωταγωνιστή
Το trailer της ταινίας «Mickey 17» κυκλοφόρησε και η αγωνία μας χτύπησε «κόκκινο».
Kυκλοφόρησε από την Warner Bros., το trailer για την ταινία επιστημονικής φαντασίας «Mickey 17» του Μπονγκ Τζουν Χο, σηματοδοτώντας την πολυαναμενόμενη επιστροφή του μετά το οσκαρικό φιλμ «Parasite» το 2019. Η νέα του ταινία είναι βασισμένη στο μυθιστόρημα του 2022 «Mickey 17» του Έντουαρντ ‘Αστον, με πρωταγωνιστή τον Ρόμπερτ Πάτινσον.
Τί θα δούμε
Ο ηθοποιός υποδύεται έναν «αναλώσιμο» υπάλληλο, που ονομάζεται Mickey Barnes, ο οποίος στέλνεται σε επικίνδυνες αποστολές με στόχο τον αποικισμό του παγωμένου κόσμου του Nifheim – ας μην ξεχνάμε πως ο σκηνοθέτης είναι γνωστός για τον έμμεσο πολιτικοκοινωνικό σχολιασμό μέσα από τις ταινίες του. Συγκεκριμένα, ο πρωταγωνιστής είναι τόσο «αναλώσιμος» που κάθε φορά που η αποστολή γίνεται επικίνδυνη, το πλήρωμα στρέφεται στον Mickey, καθώς όταν πεθαίνει, «αναγεννιέται» ως κλώνος με τις περισσότερες από τις αναμνήσεις του να παραμένουν ζωντανές – σε κρονενμπεργκικό, θα έλεγε κανείς, ύφος. Ενώ ο Mickey 7 θεωρείται νεκρός, επιστρέφει στη βάση της αποστολής όπου ανακαλύπτει ότι ένας νέος κλώνος, ο Mickey 8, έχει πάρει τη θέση του.
Το καστ
Το καστ συμπληρώνουν οι Στίβεν Γέουν, Τόνι Κολέτ, Μάρκ Ράφαλο και Ναόμι ‘Ακι. Ο Μπονγκ Τζουν Χο εκτός από την σκηνοθεσία και το σενάριο υπογράφει και την παραγωγή μέσω της εταιρείας του Offscreen. Επίσης, μαζί του βρίσκονται οι Ντίντι Γκάρντνερ, Τζέρεμι Κλάινερ, Τζουν-χο και Τσόι Ντου-χο. Επιπλέον, οι Μπραντ Πιτ, Τζέσι Ερμαν, Πίτερ Τοντ και Μαριάν Τζένκινς υπηρετούν ως εκτελεστικοί παραγωγοί.
Η Warner Bros. έχει αναβάλλει το «Mickey 17» ήδη μερικές φορές, με πιο πρόσφατη την μετατόπιση της πρεμιέρας της ταινίας από την 29η Μαρτίου 2024 στην τρέχουσα ημερομηνία του Ιανουαρίου 2025.
Ο Μπονγκ Τζουν Χο και οι ταινίες του
Το «Mickey 17» είναι η πρώτη μεγάλου μήκους ταινία του Μπονγκ που κυκλοφορεί μετά την τεράστια επιτυχία του θρίλερ «Parasite» του 2019, στο οποίο παρακολουθήσαμε το πώς μια κορεατική οικογένεια της εργατικής τάξης διεισδύει στο σπίτι μιας οικογένειας μεγαλοαστών, αλλά παράλληλα και το αν το χάσμα που υπάρχει μεταξύ των τάξεων μπορεί να γεφυρωθεί. Το «Parasite» ήταν η πρώτη ξενόγλωσση ταινία που κέρδισε το Όσκαρ καλύτερης ταινίας. Η ταινία απέσπασε επίσης Όσκαρ πρωτότυπου σεναρίου, σκηνοθεσίας και διεθνούς ταινίας.
- Ευρώπη: Το κέντρο δίνει τη θέση του στην ακροδεξιά
- Αγρότες: Έφτασαν τα τρακτέρ στο λιμάνι της Θεσσαλονίκης – Ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις στο σημείο
- Αίγιο: Αναζητείται άνδρας που επιτέθηκε σε οδηγό και τον έστειλε στο νοσοκομείο
- Η ΑΕΚ κλείδωσε πρόκριση και εκτόξευσε τις πιθανότητές της για top-8 (pic)
- Ο Δένδιας στο Υποβρύχιο «ΠΙΠΙΝΟΣ» – Παρακολούθησε βολή του νέου τύπου τορπίλης «SeaHake mod4»
- Άννα Φόνσου: «Τη Ζωζώ Σαπουντζάκη την πρόδωσαν τα πόδια της»






