Κλειστοί θα μείνουν αύριο Τετάρτη (18 Σεπτεμβρίου 2024) από νωρίς το απόγευμα οι σταθμοί της Γραμμής 3 του Μετρό «Κορυδαλλός» και «Μανιάτικα.
Συγκεκριμένα με απόφαση της ΕΛ.ΑΣ. οι σταθμοί θα κλείσουν στις 15:30 και οι συρμοί θα διέρχονται από αυτούς χωρίς στάση.
Αντιφαστσική διαδήλωση
Η απόφαση ελήφθη λόγω της προγραμματισμένης αντιφασιστικής διαδήλωσης και πορεία για τη συμπλήρωση 11 ετών από τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα από μέλη της Χ.Α.
Η συγκέντρωση έχει προγραμματιστεί για τις 5.30 το απόγευμα της Τετάρτης (18/9) στο Κερατσίνι στην οδό Παύλου Φύσσα 60 ενώ θα ακολουθήσει πορεία.
Kάθε Κυριακή στις 11:30 π.μ, σε μια παράσταση για όλη την οικογένεια που υμνεί τη φιλία, την ελευθερία και το μεγάλο ταξίδι της ζωής από την παιδική ηλικία στην ενηλικίωση.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας