Φωτιά στην Αττική: Δέκα προσαγωγές και μία σύλληψη για πλιάτσικο στα καμένα
Συνεχείς περιπολίες της Αστυνομίας στις περιοχές που κάηκαν
Σε προσαγωγές και συλλήψεις προχώρησαν οι Αρχές για πλιάτσικο στις πυρόπληκτες περιοχές της Αττικής.
Παράλληλα, έχει δοθεί εντολή σε περιπολίες δυνάμεων της Ασφάλειας και της Τάξης (Άμεση Δράση, Ομάδες ΔΙ.ΑΣ., ΟΠΚΕ) να πραγματοποιούν συνεχείς και αυστηρούς ελέγχους σε άτομα που δεν έχουν κανέναν λόγο να κυκλοφορούν στις περιοχές ου επλήγησαν από τις πυρκαγιές στη βορειοανατολική Αττική και όσοι κρίνονται ύποπτοι να τους απαγορεύεται η είσοδος στις πληγείσες περιοχές και να πραγματοποιούνται αμέσως προσαγωγές.
Συνελήφθη επ’ αυτοφώρω
Μέχρι στιγμής έχουν πραγματοποιηθεί περίπου 10 προσαγωγές Ρομά από τις πληγείσες περιοχές και ένας Ρομά συνελήφθη χθες στην Πεντέλη, ο οποίος κατελήφθη επ’ αυτοφώρω από τις αστυνομικές δυνάμεις να αφαιρεί αντικείμενα από κατεστραμμένο σπίτι.
Η Αστυνομία προειδοποιεί ότι οι έλεγχοι θα συνεχιστούν, η παρουσία της θα είναι συνεχής στα σημεία αυτά και στους παραβάτες δεν θα υπάρξει η παραμικρή επιείκεια.
- Μακρόν: Το γαλλικό Πολεμικό Ναυτικό συνέλαβε το τάνκερ Deyna, μέλος του ρωσικού σκιώδους στόλου
- Κασσελάκης: Έγιναν οι αποκαλύψεις για το σκάνδαλο με το Predator και δεν κουνιέται φύλλο
- Λέσβος: Αναστέλλουν τη λειτουργία τους οι τυροκομικές μονάδες λόγω του αφθώδους πυρετού
- Μυθικές καταστάσεις: Ο προπονητής της Σενεγάλης πήγε σε… στρατιωτική βάση το τρόπαιο του Κόπα Άφρικα (vid)
- Axios: Ο Τραμπ εξετάζει την κατάληψη του νησιού Χαργκ στο Ιράν – Τι θέλει να πετύχει;
- Μισές εξηγήσεις από Μαρινάκη στη Βουλή για το Athens Alitheia Forum





