Φωτιά στην Αττική: Δέκα προσαγωγές και μία σύλληψη για πλιάτσικο στα καμένα
Συνεχείς περιπολίες της Αστυνομίας στις περιοχές που κάηκαν
Σε προσαγωγές και συλλήψεις προχώρησαν οι Αρχές για πλιάτσικο στις πυρόπληκτες περιοχές της Αττικής.
Παράλληλα, έχει δοθεί εντολή σε περιπολίες δυνάμεων της Ασφάλειας και της Τάξης (Άμεση Δράση, Ομάδες ΔΙ.ΑΣ., ΟΠΚΕ) να πραγματοποιούν συνεχείς και αυστηρούς ελέγχους σε άτομα που δεν έχουν κανέναν λόγο να κυκλοφορούν στις περιοχές ου επλήγησαν από τις πυρκαγιές στη βορειοανατολική Αττική και όσοι κρίνονται ύποπτοι να τους απαγορεύεται η είσοδος στις πληγείσες περιοχές και να πραγματοποιούνται αμέσως προσαγωγές.
Συνελήφθη επ’ αυτοφώρω
Μέχρι στιγμής έχουν πραγματοποιηθεί περίπου 10 προσαγωγές Ρομά από τις πληγείσες περιοχές και ένας Ρομά συνελήφθη χθες στην Πεντέλη, ο οποίος κατελήφθη επ’ αυτοφώρω από τις αστυνομικές δυνάμεις να αφαιρεί αντικείμενα από κατεστραμμένο σπίτι.
Η Αστυνομία προειδοποιεί ότι οι έλεγχοι θα συνεχιστούν, η παρουσία της θα είναι συνεχής στα σημεία αυτά και στους παραβάτες δεν θα υπάρξει η παραμικρή επιείκεια.
- Μπενφίκα – Σπόρτινγκ 1-1: Χωρίς νικητή το ντέρμπι της Λισαβόνας
- ΗΠΑ: Η κυβέρνηση Τραμπ θα επεκτείνει την ταξιδιωτική απαγόρευση για πολίτες πάνω από 30 χωρών
- Μάιντς – Γκλάντμπαχ 0-1: Ο Ντα Κόστα καταδίκασε την ομάδα του
- Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Σάββατο 06.12.2025]
- Αταμάν: «Ήμασταν χάλια, δεν αξίζαμε τη νίκη»
- Λιγότερη δουλειά, περισσότερος τζόγος για την Gen Z


