Βούλα: Χειροπέδες σε 59χρονο οδηγό αστικού λεωφορείου για ασέλγεια εις βάρος κοριτσιών
Οι γονείς της 18χρονης κατήγγειλαν ότι την θώπευσε μέσα στο λεωφορείο στη Βούλα την ώρα που εκείνη επιβιβάστηκε
Συνελήφθη από την Αστυνομία οδηγός αστικού λεωφορείου με την κατηγορία της προσβολής γενετήσιας αξιοπρέπειας, έπειτα από καταγγελία ότι θώπευσε 18χρονη την ώρα που εκείνη επιβιβάστηκε στο όχημα.
Ο 59χρονος συνελήφθη έπειτα από καταγγελία των γονιών του 18χρονου θύματος
Η Αστυνομία συνέλαβε τον 59χρονο οδηγό το απόγευμα του Σαββάτου (10/8) και οδηγήθηκε στο Τμήμα Ασφαλείας του Δημοτικού Θεάτρου Πειραιά.
Νωρίτερα οι γονείς της 18χρονης είχαν καταγγείλει ότι ο οδηγός την θώπευσε την στιγμή που επιβιβάστηκε στο λεωφορείο που εκτελούσε το δρομολόγιο Πειραιάς-Βούλα, στη συμβολή των οδών Κωνσταντίνου Καραμανλή και Βασιλέως Παύλου, στην περιοχή της Βούλας.
Σύμφωνα με τις πληροφορίες της ΕΡΤ, κατόπιν διαπιστώθηκε ότι νωρίτερα την ίδια ημέρα είχε προηγηθεί ανάλογη επίθεση εις βάρος μιας κοπέλας 21 ετών. Εις βάρος του 59χρονου σχηματίστηκε δικογραφία για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας και παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα.
- Οι καιρικές συνθήκες στην Αστάνα: Ποια θα είναι η θερμοκρασία την ώρα του Καϊράτ – Ολυμπιακός (vids)
- Μια νύχτα μόνο: Το φιλί που αλλάζει τα πάντα
- Ξάνθη: Τροχαίο σοκ με δύο νεκρούς – Χωρίς δίπλωμα ο οδηγός του IX που το προκάλεσε
- Δολοφονία τοπογράφου στο Ψυχικό: Την ενοχή των κατηγορουμένων ζητά η εισαγγελέας
- Ρεάλ Μαδρίτης: Μαδριλένικη νύχτα κρίσης
- Θα έρθει η δεύτερη φάση της εκεχειρίας στη Γάζα;



