Ολυμπιακοί Αγώνες: Στην πέμπτη θέση η Κατζουράκη στον τελικό του σκιτ
Η Εμμανουέλα Κατζουράκη τερμάτισε στην πέμπτη θέση στον τελικό του σκιτ της σκοποβολής.
Στην πέμπτη θέση του τελικού του σκιτ σκοποβολής, ολοκλήρωσε την προσπάθειά της η Εμμανουέλα Κατζουράκη στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού.
Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια προκρίθηκε με την καλύτερη επίδοση στον τελικό, έκανε μεγάλη προσπάθεια ωστόσο δεν κατάφερε να ανέβει στο βάθρο.
Η Κατζουράκη σταμάτησε μετά το τέλος του δεύτερου γύρου και τερμάτισε στην 5η θέση, τελειώνοντας με 23/30 πόντους.
Κάτω από την Κατζουράκη τερμάτισε η Μπαρτέκοβτα από την Σλοβακία, η οποία δεν κατάφερε να περάσει τον πρώτο γύρο στην ισοβαθμία κάνοντας 17/20.
- 50 χρόνια ΣΕΚΑΠ: H JTI συνδέει την ισχυρή βιομηχανική παράδοση με το μέλλον
- Συστήματα πυροπροστασίας σε σχολικές μονάδες του Δήμου Παπάγου-Χολαργού
- Τα 9 ματς του Champions League ενδιαφέρουν τον Ολυμπιακό: Τι αποτελέσματα θέλουν απόψε οι Ερυθρόλευκοι (pics)
- To ChatGPT θα μαντεύει την ηλικία των χρηστών πριν δώσει πρόσβαση στη «λειτουργία ενηλίκων»
- ΟΠΕΚΕΠΕ: Στα όριά τους οι παραγωγοί – Ζητούν να ανοίξει άμεσα η πλατφόρμα για τις συνδεδεμένες ενισχύσεις
- Μουσικό Γκαλά «Ελπίδα και Αγάπη» στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών

