Ο Νόβακ Τζόκοβιτς έκαμψε την αντίσταση του Στέφανου Τσιτσιπά στα προημιτελικά του τουρνουά τένις των Ολυμπιακών Αγώνων και πήρε την πρόκριση για την τετράδα.
Ο Σέρβος αντιμετώπισε ένα πρόβλημα στο εγχειρισμένο του γόνατο, στο δεύτερο σετ, ωστόσο κατάφερε να συνεχίσει και να πάρει τη νίκη. Παρόλα αυτά δεν έκρυψε την ανησυχία του για το πως θα είναι τις επόμενες μέρες.
Οι δηλώσεις του Νόβακ Τζόκοβιτς:
«Ανησυχώ πολύ, για να είμαι ειλικρινής. Ο πόνος ήταν δυνατός για δύο γκέιμ από τη στιγμή που συνέβη. Δεν ξέρω αν γλίστρησα ή τι συνέβη. Έμοιαζε με το Roland Garros, που κατάφερα να κλείσω τον αγώνα αλλά έμαθα στη συνέχεια ότι ήταν σοβαρό. Προσεύχομαι στον Θεό να είναι εντάξει.
Ακόμα και αν μου πουν ότι δεν είναι εντάξει, θα βγω στο γήπεδο και θα το προσπαθήσω. Αυτές είναι σπάνιες ευκαιρίες, να παλεύω για ένα μετάλλιο για τη χώρα μου, οπότε θα κάνω ό,τι είναι δυνατόν τις επόμενες 24 ώρες για να βάλω τον εαυτό μου σε θέση να παλέψει για ένα μετάλλιο για τη Σερβία».
Με χιούμορ, ένταση και συνεχείς ανατροπές, η παράσταση «Push Up» βυθίζεται στα άδυτα μιας πολυεθνικής, όπου η προσωπική και επαγγελματική ανέλιξη μετατρέπεται σε αγώνα επιβίωσης.
Η Μπόντο Γκλιμτ συνεχίζει την τρελή πορεία της στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις και μετά την πρόκρισή της επί της Ίντερ στους «16» του Champions League, ο θρυλικός Τιερί Ανρί την αποθέωσε.
Η UEFA εξετάζει τις ρυθμίσεις σχετικά με την πολλαπλή ιδιοκτησία σε συλλόγους ποδοσφαίρου, με τον Andrea Traverso, διευθυντή έρευνας και χρηματοοικονομικής βιωσιμότητας της UEFA, να προειδοποιεί ότι οποιαδήποτε αλλαγή ενέχει σημαντικούς κινδύνους.