Αρκάς: Μια καλημέρα όλο νόημα για την τελετή έναρξης των Ολυμπιακών Αγώνων
Ένα σκίτσο χίλιες λέξεις - Ο Αρκάς δεν άφησε ασχολίαστη την τελετή έναρξης των Ολυμπιακών Αγώνων στο Παρίσι παρομοιάζοντάς την με τσίρκο
Δεν φαίνεται τελικά να «μάγεψε» το κοινό η πολυαναμενόμενη τελετή έναρξης στο Παρίσι, που άφησε μια πικρή γεύση σε όσους την παρακολούθησαν, με εξαίρεση την Σελίν Ντιόν που έβαλε στο τέλος την απαιτούμενη πινελιά μαγείας και λάμψης σε ένα «φλύαρο» κιτς θέαμα, με ασύνδετους καλλιτεχνικούς μονολόγους.
Με ένα αρκούντως εύγλωττο σκίτσο «χωρίς λόγια» ο Ακράς τα είπε όλα
Το απογοητευτικό θέαμα πώς θα μπορούσε να μείνει ασχολίαστο από τον Αρκά, που παρομοίασε την χθεσινή τελετή έναρξης με τσίρκο βάζοντας μια κόκκινη κορδέλα στην κορυφή του Πύργου του Άιφελ και τη χαρακτηριστική πολύχρωμη τέντα του τσίρκου στην είσοδο.
Πέραν αυτού, σκοτάδι… Όπως το πραγματικό σκοτεινό φόντο με το οποίο οι Γάλλοι αποφάσισαν να «ντύσουν» τη μεγαλύτερη γιορτή του αθλητισμού.
Διότι αυτό ήταν το σόου που είδαμε. Ασύνδετο, άνευρο, χωρίς έμπνευση, χωρίς ιστορία να διηγηθεί, με τους αθλητές στο περιθώριο να κουνούν σημαιάκια προσπαθώντας να ξορκίσουν την απόλυτη αποτυχία.
- «Το Ιράν δεν θα αποκτήσει πυρηνικά όπλα ή πυραύλους», λέει ο Τραμπ – Συνάντηση με Νετανιάχου μια μέρα νωρίτερα
- Γαλλία: Εισαγγελέας αναζητεί τα θύματα 79χρονου – Επί 50 χρόνια κακοποιούσε σεξουαλικά ανήλικα αγόρια
- Πως η ΚΕΔ μεγάλωσε την πίεση στους διαιτητές (για καλό δικό της)
- Από τη Μόδα στο Δίκαιο – Το μοντέλο που έγινε δικηγόρος για να συμβουλεύει τους πρώην συνάδελφους του
- Aστυνομική επιχείρηση με 12 συλλήψεις σε οικισμούς της Φυλής και των Αχαρνών
- «Τρελαίνει» κόσμο ο γιος του Στάνκοβιτς – Το λάθος της Ίντερ και η «μάχη» της Άρσεναλ με την Τσέλσι


