Άγιος Παντελεήμονας: Συνελήφθη 44χρονος – Είχε στην κατοχή του πιστόλι και γεμιστήρα
Κατά τον έλεγχο που έγινε διαπιστώθηκε ότι είχε στην κατοχή του ένα πιστόλι και γεμιστήρα
Συνελήφθη, χθες το απόγευμα στην περιοχή του Αγίου Παντελεήμονα 44χρονος από τη Συρία για παράβαση της νομοθεσίας περί όπλων.
Ειδικότερα, αστυνομικοί της Ομάδας ΔΙΑΣ κατά τη διάρκεια της περιπολίας τους έκριναν ύποπτο τον 44χρονο και τον κάλεσαν σε έλεγχο. Αυτός μόλις αντιλήφθηκε την παρουσία των αστυνομικών εισήλθε σε κατάστημα με σκοπό να αποφύγει τον έλεγχο.
‘Αμεσα οι αστυνομικοί εισήλθαν στο κατάστημα όπου εντόπισαν τον 44χρονο να προσπαθεί να κρύψει πιστόλι και γεμιστήρα με 5 φυσίγγια εντός δοχείου αποθήκευσης προϊόντων.
Ο συλληφθείς, με τη σε βάρος του δικογραφία από το Τμήμα Ασφαλείας Αγίου Παντελεήμονα, οδηγήθηκε στον αρμόδιο Εισαγγελέα.
Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Ιράν: Απογειώνονται οι τιμές του πετρελαίου ως και 13% στις ασιατικές αγορές
- Ιράν: Τα αραβικά βασίλεια του Κόλπου απειλούν να ανταποδώσουν τα πλήγματα που δέχτηκαν
- Ιράν: Επιστολή στον ΟΗΕ για την «εγκληματική πράξη» ΗΠΑ και Ισραήλ κατά του ανώτατου ηγέτη
- Ιράν: «Η πόρτα της διπλωματίας παραμένει ανοικτή», λέει ο ΥΠΕΞ του Ομάν
- Ιράν: Τουλάχιστον 17 νεκροί στο Πακιστάν σε διαδηλώσεις για τη δολοφονία του Αλί Χαμενεΐ
- Ιράν: Ο Τραμπ προετοιμάζει τους Αμερικανούς για «πιθανόν και άλλες απώλειες» – «Ετσι είναι τα πράγματα»
