Θεσσαλονίκη: Το νοσοκομείο «Γ. Γεννηματάς» χωρίς ρεύμα – Βlack out σε υποσταθμό ΔΕΔΔΗΕ λόγω ζέστης
Η βλάβη αποδίδεται σε υπόγειο καλώδιο του ΔΕΔΔΗΕ για το οποίο οι εργασίες συνεχίζονται - Η ηλεκτροδότηση αποκαταστάθηκε
Χωρίς ρεύμα από τις 12:30 χθες το βράδυ έμεινε το νοσοκομείο «Γ. Γεννηματάς» στη Θεσσαλονίκη λόγω των υψηλών θερμοκρασιών που προκάλεσαν πρόβλημα σε υποσταθμό της ΔΕΔΔΗΕ στο κέντρο της πόλης.
Το νοσοκομείο «Γ. Γεννηματάς» άμεσα ενεργοποίησε τις γεννήτριες που διαθέτει για λόγους ασφαλείας
Η βλάβη αποδίδεται σε υπόγειο καλώδιο του ΔΕΔΔΗΕ. Η ηλεκτροδότηση έχει αποκατασταθεί μέσω της εγκατάστασης ηλεκτροπαραγωγών ζευγών (γεννήτρια) από τον Διαχειριστή.
Οι εργασίες για την αποκατάσταση του προβλήματος στο υπόγειο καλώδιο συνεχίζονται.
Συγκεκριμένα, το black out που προκλήθηκε λόγω ζέστης στον υποσταθμό της ΔΕΔΔΗΕ επηρέασε τη λειτουργία του νοσοκομείου «Γ. Γεννηματάς», το οποίο άμεσα ενεργοποίησε τις γεννήτριες που διαθέτει για λόγους ασφαλείας.
Έτσι, δεν υπήρξε πρόβλημα για τους ασθενείς και τις μονάδες καθώς οι γεννήτριες εφοδιάζονταν συνεχώς με πετρέλαιο, έως την αποκατάσταση της ηλεκτροδότησης η οποία έγινε σήμερα το μεσημέρι.
Το MEGA επικοινώνησε με τη διοίκηση του νοσοκομείου και όπως είπαν έδωσαν άμεσα προτεραιότητα στις ΜΕΘ, ως είθισται.
- Η Τεχνητή Νοημοσύνη θα ρυθμίζει τις οφειλές σου στην εφορία – Πώς θα λειτουργεί το νέο σύστημα
- Ρήξη χιαστού ο Ροντρίγκο, χάνει το υπόλοιπο της σεζόν και το Μουντιάλ
- Η Τζέιν Φόντα ενάντια στο πόλεμο των ΗΠΑ και Ισράηλ στο Ιράν – «Οι γονείς μαζεύουν τα παιδιά τους από τα συντρίμμια»
- Παπασταύρου: Επαρκής ο εφοδιασμός της Ελλάδας με πετρέλαιο – Η ενεργειακή ασφάλεια συνιστά εθνική ασφάλεια
- ΚΟΚ: Το άγνωστο πρόστιμο των 10.000 ευρώ – Ποιοι κινδυνεύουν να βάλουν το χέρι στην τσέπη
- Τι πρέπει να περιλαμβάνει ένα σακίδιο έκτακτης ανάγκης – Το βίντεο του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού

