Κορινθία: Φωτιά σε αγροτική έκταση στην περιοχή Μελίσσι
Μετά την έγκαιρη επέμβαση πυρισβεστικών δυνάμεων η φωτιά αντιμετωπίστηκε χωρίς να πάρει διαστάσεις
Φωτιά ξέσπασε μετά τις 6 το απόγευμα της Τετάρτης (3/7/24) στο Μελίσσι Κορινθίας, σε αγροτική έκταση και στην Πυροσβεστική σήμανε συναγερμός.
Σύμφωνα με την σχετική ενημέρωση, για την κατάσβεση της φωτιάς στο Μελίσσι Κορινθίας, κινητοποιήθηκαν 27 πυροσβέστες, μία ομάδα πεζοπόρο τμήμα, 9 οχήματα ενώ από αέρος συνέδραμαν στις προσπάθειες κατάσβεσης δύο ελικόπτερα.
Άμεση επέμβαση
Η φωτιά περιορίστηκε στο αρχικό της στάδιο χωρίς να λάβει μεγαλύτερες διαστάσεις και πλέον είναι σε πλήρη ύφεση.
45 πυρκαγιές το τελευταίο 24ωρο
Όπως ανακοίνωσε η Πυροσβεστική το τελευταίο 24ωρο εκδηλώθηκαν σε όλη τη χώρα 45 αγροτοδασικές πυρκαγιές, από τις οποίες οι 36 αντιμετωπίστηκαν άμεσα, στο αρχικό τους στάδιο, ενώ οι πυροσβεστικές δυνάμεις αντιμετωπίζουν ακόμη εννέα φωτιές.
Τα κατά τόπους ανακριτικά γραφεία, καθώς και Κλιμάκια της Διεύθυνσης Αντιμετώπισης Εγκλημάτων Εμπρησμού (Δ.Α.Ε.Ε.) διερευνούν τα αίτια εκδήλωσης των πυρκαγιών.
- Γαλλία: Το Κοινοβούλιο απέρριψε δύο προτάσεις μομφής κατά της κυβέρνησης
- Στα «ΝΕΑ» της Τρίτης: Οι πέντε πυλώνες της αναθεώρησης
- ΠΑΣΟΚ: Ο ελληνικός λαός θα κάνει πράξη την πολιτική αλλαγή
- ΗΠΑ: Θύμα εγκληματικής ενέργειας η μητέρα δημοσιογράφου του NBC
- Παναγιώτης Δουδωνής: Οι προσωπικές φιλοδοξίες κάνουν κακό, στόχος ένα ΠΑΣΟΚ ενωμένο και νικηφόρο
- Με κάμερες στη στολή οι πράκτορες των ICE και CBP στη Μινεάπολη σε μια απόπειρα λογοδοσίας



