«Απέρριψε την πρόταση του Παναθηναϊκού για Παβόν η Γκρέμιο» (pic)
Ρεπορτάζ από την Λατινική Αμερική υποστηρίζουν πως η Γκρέμιο απέρριψε την πρόταση του Παναθηναϊκού για τον Παβόν.
Ο Παναθηναϊκός θέλει να κλείσει άμεσα δύο μεταγραφές στις θέσεις των εξτρέμ, με τον Κριστιάν Παβόν να βρίσκεται στο προσκήνιο εδώ και αρκετές εβδομάδες.
Σύμφωνα με ρεπορτάζ από Βραζιλία μεριά και συγκεκριμένα με τον δημοσιογράφο, Ζερμάν Γκαρθία Γκρόβα, του «TYC Sports» , ο οποίος υποστηρίζει μέσα από τα social media πως η Γκρέμιο είπε «όχι» στα 4 εκατ. δολάρια τα οποία προσέφερε ο Παναθηναϊκός.
Το μόνο σίγουρο πάντως είναι πως οι φουλάρει πλέον για την απόκτηση τουλάχιστον ενός εξτρέμ, με στόχο να τον εντάξει στο ρόστερ του το συντομότερο δυνατόν και να τον έχει διαθέσιμο στα ευρωπαϊκά προκριματικά, με την διάθεση ωστόσο να είναι να πάρει δύο παίκτες όπως προαναφέραμε για τα άκρα της επίθεσης.
Δείτε την ανάρτηση
? #Gremio consideró insuficiente la propuesta de #Panathinaikos por Cristian Pavón.
??La misma era de US$4M como reportó @CLMerlo pic.twitter.com/Jsmqr7sQ6H
— Germán García Grova (@GerGarciaGrova) June 28, 2024
- Φρένο από τη Κομισιόν στη δημοσιονομική ρήτρα διαφυγής για τη λήψη μέτρων για την ενεργειακή ακρίβεια
- Δύο γρήγορα γκολ από την Εθνική Ελπίδων κόντρα στη Μάλτα (vids)
- Ο πόλεμος του Τραμπ κατά του Ιράν στέλνει την Ινδία ξανά στην… αγκαλιά της Ρωσίας
- Αυλαία για το κρίσιμο Συνέδριο του ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ
- Η διπλωματία της ΚΕΔ για να κερδίσει «χρυσά συμβόλαια» και την επόμενη σεζόν
- Τέιλορ Σουίφτ: H μεγάλη νικήτρια των iHeartRadio Music Awards – Η συγκινητική εξομολόγηση της
