Καστοριά: Νεκρή 87χρονη από ηλεκτροπληξία – Πώς συνέβη η τραγωδία
Την 87χρονη -που σκοτώθηκε από ηλεκτροπληξία στο σπίτι της στην Καστοριά- βρήκε ο ηλικιωμένος σύζυγός της
Τραγικό θάνατο βρήκε το βράδυ της Πέμπτης 20 Ιουνίου μια 87χρονη στην αυλή του σπιτιού της, έξω από το Μαυροχώρι Καστοριάς.
H άτυχη 87χρονη έχασε τη ζωή της από ηλεκτροπληξία, όταν, σύμφωνα με την ΕΡΤ, ήρθε σε επαφή με το καλώδιο που τροφοδοτούσε με ρεύμα ένα χορτοκοπτικό μηχάνημα που χρησιμοποιούσε εκείνη την ώρα για να κουρέψει τα χόρτα στην αυλή του σπιτιού της.
Την 87χρονη βρήκε ο ηλικιωμένος σύζυγός της, ο οποίος σε κατάσταση σοκ κάλεσε την κόρη τους, που δεν μένει στην περιοχή της Καστοριάς.
Η σορός οδηγηθεί για νεκροψία ώστε να διερευνηθούν η ακριβής αιτία του θανάτου της γυναίκας
Στη συνέχεια η κόρη του ζευγαριού ενημέρωσε το Γενικό Νοσοκομείο Καστοριάς για το περιστατικό. Στο σημείο έσπευσε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ Καστοριάς για να παραλάβει τη σορό της άτυχης γυναίκας, η οποία και θα οδηγηθεί για νεκροψία – νεκροτομή ώστε να διερευνηθεί η ακριβής αιτία του θανάτου της γυναίκας.
Στο σημείο βρέθηκαν αστυνομικές δυνάμεις της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Καστοριάς για να ερευνήσουν τα αίτια του τραγικού αυτού συμβάντος.
- ΠΑΟΚ: Επιστρέφει σταδιακά ο Γιακουμάκης
- Η Κίνα προειδοποιεί για τον αντίκτυπο του πολέμου στην ενέργεια, τις θαλάσσιες μεταφορές και το εμπόριο
- Αποχαιρετούμε τον Τσακ Νόρις με θρυλικά memes και διαχρονικά αστεία
- Η παρακάμερα της ΚΑΕ Ολυμπιακός από το ματς με τη Μπασκόνια (vid)
- Ραντεβού υπήρχαν, αλλά ο Αδωνις δεν τα βρήκε και εκτέθηκε δείχνοντας διαθεσιμότητες Ιουνίου σε νοσοκομείο ως… σημερινά
- Τσεχία: Οργάνωση που αποκαλείται «Earthquake Faction» πυρπόλησε ισραηλινό εργοστάσιο όπλων


