Απόστολος Λύτρας: Πειθαρχικές αποφάσεις από το παρελθόν εκκρεμούν σε βάρος του δικηγόρου
Η χρηματική ποινή με την οποία απειλείται ο ήδη προφυλακισμένος Απόστολος Λύτρας κυμαίνεται από 3.000 έως 5.000 ευρώ κατά περίπτωση.
Δύο πειθαρχικές αποφάσεις από το παρελθόν για επίπληξη και χρηματική ποινή εκκρεμούν σε βάρος του Απόστολου Λύτρα, οι οποίες όμως δεν του έχουν ακόμη επιδοθεί.
Η πρώτη αφορά την υπόθεση, που είχε αναλάβει στη Θεσσαλονίκη εκπροσωπώντας την οικογένεια 16χρονου ο οποίος έπεσε νεκρός από σφαίρα αστυνομικού, για την οποία είχε εκφράσει τη βεβαιότητά του ότι «γίνεται προσπάθεια συγκάλυψης».
Η δεύτερη αφορά την υπόθεση των Σεπολίων, όπου ο Απόστολος Λύτρας ως συνήγορος της μητέρας της 12χρονης, είχε χαρακτηρίσει προκλητική την πρόταση της εισαγγελέως, λέγοντας πως » δεν αντέχει της λογικής».
Ποια η χρηματική ποινή που προβλέπεται
Η χρηματική ποινή με την οποία απειλείται ο ήδη προφυλακισμένος ποινικολόγος κυμαίνεται από 3.000 έως 5.000 ευρώ κατά περίπτωση.
Ακόμη, ο κ. Λύτρας δεν έχει πληρώσει -ως όφειλε- την συνδρομή του στον Δικηγορικό Σύλλογο Αθηνών, χωρίς όμως αυτό να σημαίνει ότι δεν έχει δικηγορική ταυτότητα.
- Όταν το ποδόσφαιρο βγαίνει από την αυλή
- Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και τα Don’ts της εβδομάδας [08.02 – 14.02.2026]
- Γερουλάνος: «Το ΠΑΣΟΚ είναι η προοδευτική δύναμη που μπορεί να αλλάξει τα πράγματα στην Ελλάδα»
- Δύο συλλήψεις για οδήγηση υπό την επήρεια μέθης στη Θεσσαλονίκη – Καταδίωξη και σύλληψη 17χρονου οδηγού δικύκλου
- Greek PM Reviews Week, Highlights Reforms and Migration Policy
- Σεντ Τρούιντεν: Big in Japan


