Το Euro 2024 βάζει λουκέτο στο αλβανική κοινοβούλιο! Λόγω του μεγάλου αριθμού βουλευτών που ταξίδεψαν ή προγραμματίζουν να ταξιδέψουν στη Γερμανία για τους αγώνες της εθνικής ομάδας της χώρας, αναβάλλεται η ολομέλεια του Κοινοβουλίου της ερχόμενης εβδομάδας.
Η πρώτη συμμετοχή της Αλβανίας σε Euro μετά το 2016 και δεύτερη στην ιστορία της παραλύει τη χώρα, χωρίς να εξαιρείται η πολιτική ζωή.
Όλα τα βλέμματα στην Αλβανία είναι στα γήπεδα της Γερμανίας και το Euro
Ακόμα και το Κουβέντι, το Κοινοβούλιο της Αλβανίας, έχει αλλάξει ριζικά το πρόγραμμα του λόγω του ποδοσφαίρου. Σύμφωνα με τον τοπικό Τύπο ένας μεγάλος αριθμός από τους 140 βουλευτές που απαρτίζουν το σώμα θα ταξιδέψει στη Γερμανία.
Η σύνοδος της ολομέλειας αυτής της εβδομάδας που συνήθως γίνεται την Πέμπτη μετατέθηκε για χθες, Τετάρτη, για να δοθεί περισσότερος χρόνος στους αλβανούς εθνοπατέρες αφού πολλοί απ’ αυτούς θα ταξιδέψουν στη Γερμανία με αυτοκίνητο και χρειάζονται περισσότερο χρόνο για να φτάσουν στο Ντόρτμουντ όπου θα διεξαχθεί το Σάββατο το παιχνίδι της Αλβανίας με την Ιταλία.
Οι βουλευτές δεν θα περιοριστούν στο συγκεκριμένο παιχνίδι αλλά θα παρατείνουν την παραμονή τους ώστε να δουν και τα ματς με την Κροατία στο Αμβούργο, στις 19 Ιουνίου και με την Ισπανία στο Ντίσελντορφ, στις 24 Ιουνίου.
Για τον λόγο αυτόν αναβλήθηκε και η σύνοδος της ολομέλειας της επόμενης εβδομάδας, γεγονός που έχει χαρακτηριστεί σκάνδαλο από τα μέλη της αντιπολίτευσης.
Ο επικεφαλής της Partia Demokratike, Γκαζμέντ Μπαρντί κατήγγειλε την πλειοψηφία πως λειτουργεί το κοινοβούλιο ως μαγαζάκι του και αν πράγματι ο λόγος της αλλαγής της ημέρας είναι το Euro τότε είναι ντροπή.
Κώστας Σλούκας και Κέντρικ Ναν είναι είναι δύο κομβικοί παίκτες για τον Παναθηναϊκό. Τα δεδομένα αναφορικά με το αν θα μπορέσουν να βοηθήσουν την ομάδα τους στο δύσκολο παιχνίδι με τη Φενέρ.
Με πρωταγωνιστή τον Μάλεν που σημείωσε από ένα γκολ σε κάθε ημίχρονο, η Ρόμα νίκησε με σκορ 2-0 τη φορμαρισμένη Κάλιαρι και «έπιασε» τη Γιουβέντους στην τέταρτη θέση, στους 46 βαθμούς.
Λίγες ημέρες μετά την ήττα του στον τελικό του Αυστραλιανού Όπεν 2026 από τον Κάρλος Αλακαράθ ο Νόβακ Τζόκοβιτς ταξίδεψε στην Ιταλία προκειμένου να απολαύσει λίγη από τη δράση των Χειμερινών Ολυμπιακών Αγώνων που διεξάγονται αυτές τις ημέρες στο Μιλάνο και την Κορτίνα. Ο κορυφαίος τενίστας όλων των εποχών κατά πολλούς, επέλεξε να παρακολουθήσει καλλιτεχνικό […]