Η Εθνική Γαλλίας βρίσκεται στη Γερμανία όπου περιμένει την πρεμιέρα της στο Euro 2024, με τον Κιλιάν Εμπαπέ να μιλά για τη διοργάνωση.
Ο ηγέτης των «τρικολόρ» τόνισε πως θα είναι το πρώτο του κανονικό Euro, ενώ επισήμανε ότι θέλει να αφήσει το στίγμα του στη διοργάνωση.
Υπενθυμίζουμε ότι πριν από λίγες ημέρες ο Γάλλος σούπερ σταρ υπέγραψε στη Ρεάλ Μαδρίτης και τη νέα αγωνιστική σεζόν θα φοράει τα χρώματα της ισπανικής ομάδας. Αναμφίβολα πρόκειται για μια από τις σπουδαιότερες μεταγραφές των τελευταίων δεκαετιών στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο.
Οι δηλώσεις του Κιλιάν Εμπαπέ ενόψει του Euro:
Για την παρουσία του στο Euro: «Είναι το πρώτο μου «κανονικό» Euro, το 2021 διεξήχθη σε διάφορες χώρες, οπότε δεν ήταν το ίδιο, ήταν παράξενο. Τώρα θέλω να αφήσω το στίγμα μου σε αυτό. Είμαστε πολύ πεινασμένοι, αλλά το αντιμετωπίζουμε επίσης με ταπεινότητα».
Για την ήττα από τη Γερμανία στα φιλικά: «Τα φιλικά δεν μετράνε, αλλά ξέρουμε ότι η Γερμανία έχει μεγάλη ομάδα, πρέπει να την πάρουμε στα σοβαρά».
Για το όνειρο της Χρυσής Μπάλας: «Η Χρυσή Μπάλα συνεχίζει να είναι ο στόχος μου, από την παιδική μου ηλικία θέλω να γίνω ο καλύτερος παίκτης στον κόσμο, θέλω να συνεχίσω να προοδεύω αλλά χωρίς ποτέ να χάνω την ευχαρίστηση του παιχνιδιού».
Στις 10 Μαΐου, το jazz trio των Camila Nebbia, Gonçalo Almeida και Sylvain Darrifourcq καταλαμβάνει τη σκηνή του θεάτρου Baumstrasse, ως «ζέσταμα» για τα φετινά Φ Hill Sessions
Αποβολή του Κουμπαρσί, ο οποίος γκρέμισε» ως τελευταίος παίκτης τον Σιμεόνε, με τον Άλβαρες να μετουσιώνει το φάουλ σε γκολ για το 1-0 της Ατλέτικοεπί της Μπαρτσελόνα στο Καμπ Νου.
O ΖΑΟΝ «καθάρισε» και την ΑΕΚ με 2-0 (3-2 σετ) και θα βρει μπροστά του στους τελικούς της Volley League γυναικών τον Παναθηναϊκό που νίκησε τον ΑΟ Θήρας στη Σαντορίνη με 3-1 κι έκανε επίσης το 2-0.
Όσα δήλωσαν ο Μάρκο Νίκολιτς και Ορμπελίν Πινέδα για την πρώτη αναμέτρηση της ΑΕΚ με τη Βαγιεκάνο. Όσα πρέπει να κάνει η Ένωση ώστε να μπορέσει να πάρει θετικό αποτέλεσμα ενόψει του επαναληπτικού.