Η Φαίη Σκορδά και άλλοι celebrities στο πλευρό του Make – A – Wish
Εκδήλωση για καλό σκοπό.
Σε κλίμα ιδιαίτερης χαράς και συγκίνησης η premium εταιρεία δερμοκαλλυντικών και ιατροτεχνολογικών σκευασμάτων «Zartaux» πραγματοποίησε ένα λαμπερό Charity Event σε κεντρικό εστιατόριο της πλατείας Συντάγματος, στηρίζοντας το έργο του Make-A-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος).
Στην εκδήλωση παρευρέθηκε η Πρέσβειρα του Οργανισμού Φαίη Σκορδά, αλλά και οι νεράιδες του Αγαθή Τσιγκοπούλου και Χριστίνα Ζουρμπάκη, οι οποίες βράβευσαν ολόκληρη την ομάδα της “Zartaux”, ως πολύτιμους υποστηρικτές της δράσης για τη διάδοση του οράματος και του έργου του Make-A-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος).
Λάκης Γαβαλάς – Σάντυ Ζαρταλούδη – Ιωάννα Παλιοσπύρου – Ναταλία Δραγούμη – Δημήτρης Καλιμίτζος
Πλήθος επώνυμων καλεσμένων από τον επιχειρηματικό, καλλιτεχνικό και δημοσιογραφικό κόσμο της Αθήνας, καθώς και πολλοί συνεργάτες της εταιρείας και beauty lovers, έδωσαν το παρόν για να συγχαρούν την σημαντική πρωτοβουλία του συγκεκριμένου brand. Αναμεσά τους οι Στράτος Τζώρτζογλου, Μαρία Σολωμού, Ελένη Τσολάκη, Λάκης Γαβαλάς, Ιωάννα Παλιοσπύρου, Ιωαννης Λύρας, Πηγή Δεβερτζή, Νίκος Μουρατίδης κ.α.
Έφη Κωστάκη – Στράτος Τζώρτζογλου – Σοφή Πασχάλη – Ίνα Παλαμά
Φαίη Σκορδά – Μαριλένα Ανδριτσοπούλου – Ελένη Τσολάκη
Μαριλένα Ανδριτσοπούλου – Παναγιώτης Τριανταφύλλου – Κατερίνα Χαλικιά
Μαρία Σολωμού – Βάνα Μπάρμπα – Σοφία Βογιατζάκη
- ΠΑΟΚ: Έφτασε στη Θεσσαλονίκη και παρουσιάζεται ο Τρινκιέρι (pics)
- Και η Τουρκία απαγορεύει τα social media στους κάτω των 15
- Στάρμερ: Η Βρετανία πρέπει να παραμείνει ψύχραιμη σχετικά με τη Μέση Ανατολή – Τι απαντά στον Τραμπ
- Σρι Λάνκα: Αμερικανικό το υποβρύχιο που έπληξε το ιρανικό πολεμικό πλοίο – 80 νεκροί από την επίθεση
- Ο Γιούργκεν Κλοπ αποφάσισε για το μέλλον του
- Προς χρηματοδότηση η επέκταση της πεζοδρόμησης στην οδό Αβάντων στην Χαλκίδα


