Στον τελικό του επί κοντώ η Στεφανίδη
Η Κατερίνα Στεφανίδη με μόλις δύο προσπάθειες πέρασε στον τελικό του άλματος επί κοντώ, με επίδοση 4.50.
Η Κατερίνα Στεφανίδη θα αγωνιστεί σε τελικό Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος για έκτη φορά στην καριέρα της, αφού ξεπέρασε τα 4,50 μ.-ύψος από το οποίο ξεκίνησε- στον προκριματικό του επί κοντώ και είναι παρούσα στον αγώνα της Δευτέρας.
Μάλιστα, η Ελληνίδα πρωταθλήτρια χρειάστηκε και τη δεύτερη προσπάθειά της για να περάσει το ύψος και να βρεθεί στον τελικό του ευρωπαϊκού.
Δεν προκρίθηκε η Πόλακ και η Αδαμοπούλου
Αντίθετα η Ελένη Πόλακ, η οποία ξεπέρασε το 4,40 μ., ωστόσο στη συνέχεια δεν μπορούσε να υπερβεί τα 4,50 μ., ύψος που θα της έδινε εισιτήριο για τον τελικό. Στην τρίτη της συμμετοχή στη διοργάνωση κατέλαβε συνολικά την 16η θέση.
Καλή εμφάνιση πραγματοποίησε η Αριάδνη Αδαμοπούλου στο ντεμπούτο της στη διοργάνωση, αφού ξεπέρασε τα 4,40 μ. και κατέλαβε την 20η θέση. Η νεαρή πέρασε με την πρώτη τα 4,10 μ. και 4,25 μ., πέρασε με την τρίτη τα 4,40 μ. και έπειτα δεν μπόρεσε να υπερβεί τα 4,50 μέτρα.
- Νορβηγία: Η οικονομική εισαγγελία διερευνά τις διασυνδέσεις δύο διπλωματών με τον Τζέφρι Έπσταϊν
- Λάρισα: Ξανά στους δρόμους τα τρακτέρ – Στο Σύνταγμα το επόμενο ραντεβού των αγροτών
- ΗΠΑ: Έπειτα από ένα μήνα απεργία, επήλθε μερική συμφωνία μεταξύ νοσηλευτών και εργοδοτών στη Νέα Υόρκη
- Ο πρίγκιπας Αλβέρτος ανησυχεί για την κατάσταση στη μπασκετική ομάδα της Μονακό
- Καιρός: Ισχυρή καταιγίδα στην Αττική – Πως θα κινηθεί η κακοκαιρία
- Λίβανος: Στους 15 οι νεκροί από την κατάρρευση κτιρίου στην Τρίπολη

