Ανατροπή από Αταμάν – Ποιος δεν θα παίξει στο Game 2 του ΣΕΦ…
Ο Εργκίν Αταμάν αποφάσισε, εν όψει Game 2 στο ΣΕΦ, να «κόψει» διαφορετικό παίκτη απ’ ότι στο Game 1 του ΟΑΚΑ
Στο Game 1 των τελικών της Basket League από την εξάδα των ξένων του Παναθηναϊκού «κόπηκε» ο Αλεξάντερ Μπαλτσερόφσκι.
Ο Εργκίν Αταμάν, ωστόσο, αποφάσισε να «κόψει» τον Λούκα Βιλντόζα από το αποψινό (7/6, 21:30) Game 2 με τον Ολυμπιακό στο ΣΕΦ, με τον Πολωνό σέντερ να μπαίνει κανονικά στη δωδεκάδα.
Οι λόγοι που άφησε εκτός τον Βιλντόζα
Ο Αργεντινός γκαρντ δεν έπεισε με την απόδοσή του στο πρώτο ματς με τους «ερυθρόλευκους» και έτσι ο Τούρκος τεχνικός επέλεξε αυτή τη φορά να τον αφήσει εκτός, εν όψει της ιδιαίτερα κρίσιμης αναμέτρησης που κρίνει… μισό πρωτάθλημα.
Αγωνιστικά προβλήματα για τον Παναθηναϊκό δεν υπάρχουν που θα παραταχθεί στο ΣΕΦ πάνοπλος για το 1-1 και την απόκτηση εκ νέου του πλεονεκτήματος της έδρας.
- Κρήτη: Δύο συλλήψεις για όπλο, σφαίρες και χιλιάδες κροτίδες
- Κόντης: «Κάναμε πολλά δώρα στον Παναθηναϊκό, να αλλάξουμε τη νοοτροπία μας»
- Ο Πούτιν λέει ότι η Ρωσία θα μπορούσε να σταματήσει την προμήθεια φυσικού αερίου στις ευρωπαϊκές αγορές
- Αλ Τσαντίρι Νιουζ: Η σάτιρα επέστρεψε
- Ιράν: Η απόγνωση του «πληγωμένου ζώου» και ο αγώνας για επιβίωση που θα το κάνει περισσότερο επιθετικό
- Μέση Ανατολή: Σε τροχιά δοκιμασίας η ελληνική οικονομία – Το δυσμενές σενάριο για την ανάπτυξη

