Με Φούτσοβιτς ο Τσιτσιπάς, με Γκράτσεβα η Σάκκαρη
Οι αντίπαλοι του Τσιτσιπά και της Σάκκαρη στον πρώτο γύρο του Ρολάν Γκαρός.
Τους αντιπάλους τους στον πρώτο γύρο του Ρολάν Γκαρός έμαθαν οι Στέφανος Τσιτσιπάς και Μαρία Σάκκαρη.
Ο Ελληνας τενίστας θα αντιμετωπίσει τον Μάρτον Φούτσοβιτς, Νο. 58 στην παγκόσμια κατάταξη της ATP και εάν προκριθεί στον δεύτερο γύρο θα κοντραριστεί με τον νικητή του ζευγαριού Ντζέρε-Αλτμάιερ. Αξίζει να σημειώσουμε ότι ο συμπατριώτης μας κληρώθηκε στην ίδια πλευρά του ταμπλό με τους Ρούμπλεφ, Αλκαράθ και Σίνερ.
Η αντίπαλος της Σάκκαρη
Οσον αφορά στη Μαρία Σάκκαρη, η Ελληνίδα τενίστρια στον πρώτο γύρο θα αντιμετωπίσει τη Γαλλίδα, Βαρβάρα Γκράτσεβα, την οποία μάλιστα είχε νικήσει πριν από λίγες ημέρες στο τουρνουά της Ρώμης με 2-0 σετ. Αν προκριθεί απέναντι στην Γκράτσεβα, στον δεύτερο γύρο θα αντιμετωπίσει μία εκ των Χιμπίνο ή Πέρα.
Από εκεί και πέρα, στον πρώτο γύρο ξεχωρίσει η ματσάρα του φορμαρισμένου Αλεξάντερ Ζβέρεφ με τον 14 φορές πρωταθλητή του Ρολάν Γκαρός, Ράφα Ναδάλ. Ο Νόβακ Τζόκοβιτς, που ψάχνει ακόμα τον πρώτο του τίτλο μέσα στο 2024, θα κοντραριστεί με τον Χέρμπερτ.
- ΗΠΑ: Επιχείρηση σύλληψης μεταναστών από την ICE στο Μέιν παρά την αντίθεση των τοπικών αρχών
- Πρίγκιπας Χάρι μαινόμενος: Έκρηξη οργής εναντίον της Daily Mail – H «κόλαση» της Μέγκαν, η εκδίκηση της Νταϊάνα
- LIVE: Αταλάντα – Αθλέτικ Μπιλμπάο
- LIVE: Τσέλσι – Πάφος
- LIVE: Γιουβέντους – Μπενφίκα
- LIVE: Μπάγερν Μονάχου – Ουνιόν Σεν Ζιλουάζ



