Σαλαμίνα: 21χρονος έκανε βόλτες με την κλεμμένη Jaguar γνωστής γυμνάστριας – Συνελήφθη μετά από καταδίωξη
Για το πολυτελές όχημα είχε δηλωθεί κλοπή το πρωί της Τετάρτης από τη Βούλα και το απόγευμα εντοπίστηκε στη Σαλαμίνα
Βόλτες στην Σαλαμίνα με το κλεμμένο πολυτελές όχημα γνωστής γυμνάστριας από τη Βούλα έκανε ένας 21χρονος ο οποίος συνελήφθη μετά από καταδίωξη.
Σύμφωνα με όσα ανακοίνωσε η ΕΛ.ΑΣ. συνελήφθη στο πλαίσιο του αυτοφώρου χθες το απόγευμα (22-5-2024) στη Σαλαμίνα, από αστυνομικούς του Γ’ Τμήματος Τροχαίας Πειραιώς, 21χρονος ημεδαπός για κλοπή αυτοκινήτου και απείθεια.
Τυχαίος έλεγχος
Ειδικότερα, οι αστυνομικοί στο πλαίσιο της περιπολίας τους κάλεσαν σε έλεγχο όχημα με οδηγό τον 21χρονο.
Στη θέα των αστυνομικών, ο νεαρός ανέπτυξε ταχύτητα αγνοώντας τις κλήσεις των αστυνομικών, έως ότου έφτασε σε αδιέξοδο, όπου εγκατέλειψε το όχημα και διέφυγε πεζός.
Ακολούθησε πεζή καταδίωξη και σε κοντινή απόσταση ο 21χρονος ακινητοποιήθηκε και οδηγήθηκε στο Τμήμα Ασφαλείας Σαλαμίνας, όπου διαπιστώθηκε ότι το πολυτελές όχημα είχε κλαπεί πρωινές ώρες της ίδιας ημέρας από την περιοχή της Βούλας.
Συγκεκριμένα πρόκειται για ένα λευκό Jaguar SUV τη γνωστής γυμνάστριας Σόφης Πασχάλης η οποία είχε αναφέρει την κλοπή του αυτοκινήτου της στην Αστυνομία.
- Ο Μπενίτεθ βρίσκει σταθερότητα και τον Τεττέη
- Τεστ αντοχής… διαρκείας για την ελληνική οικονομία – Οι ημερομηνίες σταθμοί
- Αυστραλία: Η κυβέρνηση υποστηρίζει τον αποκλεισμό του Άντριου από τη γραμμή διαδοχής του βρετανικού θρόνου
- Τεχνητή Νοημοσύνη: Το επόμενο κεφάλαιο θα φέρει «πράγματα που δεν έχουμε ξαναδεί»
- Χαλκίδα: Ανήλικος χωρίς δίπλωμα, τραυμάτισε ανήλικο πεζό
- Αθήνα: Πόσα χρήματα χάνονται στο μποτιλιάρισμα κάθε χρόνο





