Δεν προλαβαίνει το Κόπα Αμέρικα ο Έντερσον
Άσχημα μαντάτα για τον Έντερσον, αφού ο τραυματισμός του στο μάτι θα του στερήσει τη συμμετοχή στο Copa America με τη Βραζιλία.
Χάνει όπως όλα δείχνουν το επερχόμενο Κόπα Αμέρικα ο Εντερσον.
Ο Βραζιλιάνος διεθνής τερματοφύλακας της Μάντσεστερ Σίτι τραυματίστηκε το ματς με την Τότεναμ στο Λονδίνο την περασμένη Τρίτη για την 37η αγωνιστική της Premier League κι αυτό του προκάλεσε σοβαρή ζημιά στο μάτι, αφού υπέστη κάταγμα στην οφθαλμική κόγχη.
Έτσι, ο Εντερσον θα απουσιάσει από τη σημαντικότερη διοργάνωση της Λατινικής Αμερικής το ερχόμενο καλοκαίρι με τη φανέλα της «σελεσάο».
Μάλιστα, το κενό του θα καλυφθεί από τον Ραφαέλ της Σάο Πάουλο, ο οποίος θα κληθεί να είναι ο αναπληρωματικός γκολ κίπερ των Βραζιλιάνων στο Κόπα Αμέρικα.
- Μαθήματα προετοιμασίας γονεϊκότητας από τον Δήμο Θεσσαλονίκης
- ICE: Έχασε 175 συγγενείς στη Γάζα, διαδήλωσε για την Παλαιστίνη στο Κολούμπια και βρέθηκε υπό κράτηση
- Σκέφτεται επιστροφή στην Ευρώπη ο Σάριτς και ο Παναθηναϊκός παρακολουθεί
- Άρτα: Συγκλονίζει η μητέρα της 35χρονης που πέθανε ενώ θήλαζε – «Τίποτα δεν είχε παιδάκι μου, δεν ξέρω τι συνέβη»
- Η Μάργκο Ρόμπι νευριάζει με τον ηθοποιό που της έδωσε κάποτε ύπουλα τη συμβουλή «να τρώει λιγότερο»
- Ιράν: Κάλυψε με χώμα τις εισόδους των τούνελ στο πυρηνικό εργοστάσιο του Ισφαχάν – Δορυφορικές φωτογραφίες
