Στην προεπιλογή της εθνικής Αργεντινής U23 για τους Ολυμπιακούς Αγώνες ο Έσε
Ο μέσος του Ολυμπιακού κλήθηκε από τον Χαβιέρ Μασεράνο στην προεπιλογή της εθνικής Αργεντινής U23 και θα διεκδικήσει μια θέση για τους Ολυμπιακούς Αγώνες.
Την ευκαιρία να διεκδικήσει μια θέση στην αποστολή της εθνικής ομάδας της Αργεντινής U23 για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού θα έχει ο Σαντιάγκο Έσε. Ο μέσος του Ολυμπιακού κλήθηκε από τον Χαβιέρ Μασεράνο στην προεπιλογή της εθνικής Αργεντινής U23, η οποία στις 8 και 11 Ιουνίου θα αντιμετωπίσει σε φιλικά παιχνίδια την εθνική Παραγουάης U23 στο Μπουένος Άιρες, στο πλαίσιο της προετοιμασίας για το Ολυμπιακό Τουρνουά.
Μέσα από αυτά τα δύο παιχνίδια ο Σαντιάγκο Έσε θα διεκδικήσει την παρουσία του στις τελικές επιλογές του Χαβιέρ Μασεράνο και τη συμμετοχή του στους Ολυμπιακούς Αγώνες που θα γίνουν στο Παρίσι.
Υπενθυμίζουμε ότι τον περασμένο Νοέμβριο είχε κληθεί στην ανδρική ομάδα της Αργεντινής ο αριστερός μπακ του Ολυμπιακού, Φρανσίσκο Ορτέγκα.
Εξαιρετική σεζόν
Ο Σαντάγκο Έσε, ο οποίος αποκτήθηκε από τον Ολυμπιακό το περασμένο καλοκαίρι, πραγματοποιεί εξαιρετική σεζόν και αποτελεί έναν από τους βασικούς πυλώνες της «ερυθρόλευκης» μεσαίας γραμμής. Μέχρι στιγμής έχει 49 συμμετοχές, με 1 γκολ και 2 ασίστ στο ενεργητικό του.
Το γκολ που έβαλε ήταν στο παιχνίδι με την Άστον Βίλα στο Μπέρμιγχαμ για τα ημιτελικά του Europa Conference League, ενώ είχε μια ασίστ στο Europa League και μία στα πλέι οφ της Super League. Χάρη στις εξαιρετικές εμφανίσεις ο Σαντιάγκο Έσε έχει «εκτοξεύσει» την αξία του, με την μετοχή του στο ποδοσφαιρικό χρηματιστήριο να αγγίζει πλέον τα 8 εκατ. ευρώ.
- Ράπισμα Χαρίτση στην κυβέρνηση: «ΜΑΤ για σας – ΟΠΕΚΕΠΕ-bet για μας», «σκάνδαλο Δημοκρατίας» οι υποκλοπές
- Άρης: Με τέσσερις αλλαγές και βασικό τον Μορόν η 11άδα για το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ
- Ζάκυνθος: Επιτροπή θα αποφασίσει αν θα θανατωθεί το πίτμπουλ που σκότωσε το παιδί – Ελεύθεροι οι γονείς του μικρού Λίο
- ΠΑΟΚ: Με Ιβανούσετς η 11άδα κόντρα στον Άρη, στον πάγκο ο Κωνσταντέλιας
- Αστέρας-Λεβαδειακός 1-1: Στη σκιά του πένθους του Σιλά
- Το «κι όμως γυρίζει» του Τσίπρα απέναντι σε μια κοινωνία που δεν αντέχει άλλες ήττες


