Ο Καπέλο υποκλίθηκε στον Ολυμπιακό: «Έχω άγχος για τη Φιορεντίνα…»
Ο Φάμπιο Καπέλο αναφέρθηκε στον τελικό του Ολυμπιακού με τη Φιορεντίνα και δήλωσε πως έχει άγχος για τους «βιόλα», οι οποίοι κατά τη γνώμη του δεν πρέπει να υποτιμήσουν τους «ερυθρόλευκους»
Ο Φάμπιο Καπέλο μίλησε για τους τελικούς του Europa και του Conference League, οι οποίοι έχουν τη συμμετοχή ιταλικών ομάδων, τονίζοντας ότι μεγαλύτερο άγχος έχει για τη Φιορεντίνα, παρά για την Αταλάντα, αποθεώνοντας ταυτόχρονα τον Ολυμπιακό για τον αποκλεισμό της Άστον Βίλα.
Δείτε αναλυτικά όσα ανέφερε ο Καπέλο:
«Είμαι σίγουρος για τις δύο ιταλικές ομάδες στους τελικούς. Παραδόξως με αγχώνει περισσότερο η Φιορεντίνα. Στην Ελλάδα θα επικρατήσει «τρέλα» και η ελπίδα για τον Ολυμπιακό είναι ότι θα υποφέρει λιγότερο από την πίεση. Η Φιορεντίνα αξίζει την ευκαιρία.
Η πορεία της στην Ευρώπη, σε αντίθεση με το πρωτάθλημα, ήταν πολύ καλή. Ελπίζω ο Ιταλιάνο να βρει τα κλειδιά για τον τελικό, αλλά θα ήταν λάθος να υποτιμηθεί ο Ολυμπιακός. Όχι επειδή ο τελικός θα διεξαχθεί στην Ελλάδα. Κατάφερε να αποκλείσει την Άστον Βίλα του Ουνάι Έμερι».
- Επέστρεψε στις νίκες η Φιορεντίνα (2-1), ισοπαλία στη Σουηδία για την ΑΕΚ Λάρνακας (1-1) – Η βαθμολογία του Conference (pic)
- Αποκλείστηκε οριστικά το ενδεχόμενο δολοφονίας του Μιχάλη Καλογήρου
- Μπλόκα: To «σπάσιμο» της ενιαίας ατζέντας διαλόγου και το «ούτε βήμα πίσω» των αγροτών
- LIVE: Ραπίντ Βιέννης – Ομόνοια
- Το τέλος της Iστορίας του Φουκουγιάμα και η μοίρα της Ουκρανίας
- LIVE: Bασιλεία – Άστον Βίλα


