Ο Καπέλο υποκλίθηκε στον Ολυμπιακό: «Έχω άγχος για τη Φιορεντίνα…»
Ο Φάμπιο Καπέλο αναφέρθηκε στον τελικό του Ολυμπιακού με τη Φιορεντίνα και δήλωσε πως έχει άγχος για τους «βιόλα», οι οποίοι κατά τη γνώμη του δεν πρέπει να υποτιμήσουν τους «ερυθρόλευκους»
Ο Φάμπιο Καπέλο μίλησε για τους τελικούς του Europa και του Conference League, οι οποίοι έχουν τη συμμετοχή ιταλικών ομάδων, τονίζοντας ότι μεγαλύτερο άγχος έχει για τη Φιορεντίνα, παρά για την Αταλάντα, αποθεώνοντας ταυτόχρονα τον Ολυμπιακό για τον αποκλεισμό της Άστον Βίλα.
Δείτε αναλυτικά όσα ανέφερε ο Καπέλο:
«Είμαι σίγουρος για τις δύο ιταλικές ομάδες στους τελικούς. Παραδόξως με αγχώνει περισσότερο η Φιορεντίνα. Στην Ελλάδα θα επικρατήσει «τρέλα» και η ελπίδα για τον Ολυμπιακό είναι ότι θα υποφέρει λιγότερο από την πίεση. Η Φιορεντίνα αξίζει την ευκαιρία.
Η πορεία της στην Ευρώπη, σε αντίθεση με το πρωτάθλημα, ήταν πολύ καλή. Ελπίζω ο Ιταλιάνο να βρει τα κλειδιά για τον τελικό, αλλά θα ήταν λάθος να υποτιμηθεί ο Ολυμπιακός. Όχι επειδή ο τελικός θα διεξαχθεί στην Ελλάδα. Κατάφερε να αποκλείσει την Άστον Βίλα του Ουνάι Έμερι».
- Η Βρετανία άναψε πράσινο φως στις ΗΠΑ να χρησιμοποιήσουν τις βάσεις της για να προστατέψουν τα Στενά του Ορμούζ
- LIVE: Παναθηναϊκός – Ερυθρός Αστέρας
- Οι ΗΠΑ στέλνουν κι άλλους πεζοναύτες στη Μέση Ανατολή, πυροδοτώντας εκτιμήσεις για κατάληψη του νησιού Χαργκ
- Εναντίον του πολέμου στο Ιράν οι δυτικές κοινωνίες – Τι δείχνουν οι δημοσκοπήσεις σε ΗΠΑ και Ευρώπη
- Χειρουργήθηκε για αφαίρεση όγκου ο δήμαρχος Αγίου Ευστρατίου – Αισιοδοξία για την υγεία του
- Θεσσαλονίκη: Συνελήφθη γνωστός tiktoker bodybuilder – Η έφοδος της ΕΛ.ΑΣ. στο γυμναστήριό του για αναβολικά



