Ο Καπέλο υποκλίθηκε στον Ολυμπιακό: «Έχω άγχος για τη Φιορεντίνα…»
Ο Φάμπιο Καπέλο αναφέρθηκε στον τελικό του Ολυμπιακού με τη Φιορεντίνα και δήλωσε πως έχει άγχος για τους «βιόλα», οι οποίοι κατά τη γνώμη του δεν πρέπει να υποτιμήσουν τους «ερυθρόλευκους»
Ο Φάμπιο Καπέλο μίλησε για τους τελικούς του Europa και του Conference League, οι οποίοι έχουν τη συμμετοχή ιταλικών ομάδων, τονίζοντας ότι μεγαλύτερο άγχος έχει για τη Φιορεντίνα, παρά για την Αταλάντα, αποθεώνοντας ταυτόχρονα τον Ολυμπιακό για τον αποκλεισμό της Άστον Βίλα.
Δείτε αναλυτικά όσα ανέφερε ο Καπέλο:
«Είμαι σίγουρος για τις δύο ιταλικές ομάδες στους τελικούς. Παραδόξως με αγχώνει περισσότερο η Φιορεντίνα. Στην Ελλάδα θα επικρατήσει «τρέλα» και η ελπίδα για τον Ολυμπιακό είναι ότι θα υποφέρει λιγότερο από την πίεση. Η Φιορεντίνα αξίζει την ευκαιρία.
Η πορεία της στην Ευρώπη, σε αντίθεση με το πρωτάθλημα, ήταν πολύ καλή. Ελπίζω ο Ιταλιάνο να βρει τα κλειδιά για τον τελικό, αλλά θα ήταν λάθος να υποτιμηθεί ο Ολυμπιακός. Όχι επειδή ο τελικός θα διεξαχθεί στην Ελλάδα. Κατάφερε να αποκλείσει την Άστον Βίλα του Ουνάι Έμερι».
- «Σήμα» για σκλήρυνση της καταστολής στο Ιράν – Γιατί θεωρούνται κρίσιμες οι επόμενες ώρες
- Νέα Αριστερά για Ιράν: Αυταρχισμός από το θεοκρατικό καθεστώς, επικίνδυνη ένταση από την κυβέρνηση Τραμπ
- Ο Γουόρντ κι ένα σημαντικό σερί
- Τραμπ: Υπέγραψε διάταγμα για την προστασία των εσόδων από το πετρέλαιο της Βενεζουέλας σε λογαριασμούς των ΗΠΑ
- H Κύπρια σύζυγος του Μπόουι, Άντζι – «Δεν με ένοιαζαν οι εραστές του Ντέιβιντ, εγώ ήμουν η βασίλισσα»
- Μάκλσφιλντ: Η μεγαλύτερη έκπληξη στην ιστορία του FA Cup και η δήλωση της χρονιάς από τον πρόεδρό της! (vids)


