Πράξη δεύτερη στο «θρίλερ» μεταξύ Μπάγερν και Ρεάλ
Ο δεύτερος φιναλίστ γίνεται γνωστός σήμερα 8/5, με μια εκ των Ρεάλ Μαδρίτη και Μπάγερν Μονάχου να φτάνει ως τον τελικό.
Η Ρεάλ Μαδρίτης υποδέχεται σήμερα το βράδυ (8/5, 22.00) τη Μπάγερν Μονάχου με φόντο μια θέση στον τελικό του φετινού Champions League.
Το πρώτο ματς στη Γερμανία έληξε ισόπαλο με 2-2 και ήταν άκρως ανταγωνιστικό και χορταστικό από πλευράς θεάματος. Η «Βασίλισσα» ήταν εκείνη που προηγήθηκε στο 24′, με τον Βινίσιους να αξιοποιεί την τρομερή ασίστ του Κρόος.
Οι Βαυαροί έφεραν «τούμπα» το ματς στο β’ μέρος με δύο τέρματα εντός τεσσάρων λεπτών: Το 1-1 στο 53′ ο Σανέ με τρομερή ατομική ενέργεια και το 2-1 στο 57′ ο Κέιν με εκτέλεση πέναλτι.
Παρ ‘όλη την υπεροχή που είχαν οι γηπεδούχοι, οι Μαδριλένοι έφεραν εκ νέου το παιχνίδι στα ίσα, στο 83’ και εκείνοι από την άσπρη βούλα με το δεύτερο γκολ του Βινίσιους.
Ο νικήτης του ζευγαριού θα βρεθεί την 1η Ιουνίου, στο «Γουέμπλεϊ». Εκεί που έχει κλείσει ήδη θέση και περιμένει η Ντόρτμουντ, η οποία την Τρίτη του Πάσχα (7/5) ντούμπλαρε τις νίκες της απέναντι στην Παρί Σεν Ζερμέν.
Στο αγωνιστικά, για τους γηπεδούχους μοναδική απουσία παραμένει ο Αλάμπα, με τον Καρβαχάλ να επιστρέφει μετά την τιμωρία που εξέτισε στον πρώτο αγώνα.
Από την άλλη, οι φιλοξενούμενοι είδαν στο πρόσφατο ματς τους με τη Στουτγκάρδη να τραυματίζονται οι Γκερέιρο και Ντάιερ.
Ο πρώτος δεν προλαβαίνει, ενώ ο δεύτερος δίνεται από τα γερμανικά ρεπορτάζ ότι θα ξεκινήσει βασικός. Εκτός παραμένει ο Κομάν.
- Ολυμπιακός: Μετά τον Μιλουτίνοφ και ο Νιλικίνα εκτός αγώνα κόντρα στην Εφές
- Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο: «Πάγωσαν» οι διαδικασίες επί της εμπορικής συμφωνίας ΕΕ και ΗΠΑ λόγω Γροιλανδίας
- «Ήταν ένας τρόπος να μην αποδεχτώ τη σιωπή»: Η Κάουθερ Μπεν Χάνια για όσα δεν είδαμε στην ταινία για την Χιντ Ρατζάμπ
- Κικίλιας για νεκρό Λιμενικό στο Παράλιο Άστρος: Τα στελέχη του Λιμενικού ρισκάρουν καθημερινά τη ζωή τους
- Mercosur: Απογοήτευση στην Κομισιόν – Διχασμένο το Ευρωκοινοβούλιο – Η επόμενη μέρα
- LIVE: Ολυμπιακός ΟΝΕΧ – Καρλοβάρσκο


