Πιτίνο: «Ο κόσμος του Παναθηναϊκού ήταν ο έκτος παίκτης»
Ο Ρικ Πιτίνο αποθέωσε τον Παναθηναϊκό για τη νίκη του απέναντι στη Μακάμπι Τελ Αβίβ.
Ο Ρικ Πιτίνο παρακολούθησε την ισοφάριση της σειράς και τη νίκη του Παναθηναϊκού απέναντι στη Μακάμπι με 95-79 στο Game 2 των playoffs της Euroleague.
O πρώην προπονητής των «πρασίνων» και της Εθνικής Ελλάδας, Ρικ Πιτίνο, παρακολούθησε το αποψινό ματς, κάνοντας μάλιστα και το σχόλιό του στο «X».
Συγκεκριμένα, ο 71χρονος τεχνικός αποθέωσε τους Σλούκα, Μήτογλου και Παπαπέτρου, ενώ έβγαλε το καπέλο στον κόσμο του Παναθηναϊκού για την πολύ ζεστή και ωραία ατμόσφαιρα που δημιούργησαν στο ΟΑΚΑ.
«Μόλις είδα τη μεγάλη νίκη του Παναθηναϊκού. Ο Σλούκας, ο Ντίνος και ο Παπ ήταν απίθανοι. Και ο έκτος άνθρωπος (το κοινό) ήταν απίστευτο Καλή τύχη στη Σερβία!», ανέφερε χαρακτηριστικά στο μήνυμά του ο Αμερικανός προπονητής.
Δείτε την ανάρτηση
Just finished watching a great @paobcgr win, Sloukas, Dinos, and Pap were awesome. And the sixth man (the crowd) was not to be believed. Good luck in Serbia!
— Rick Pitino (@RealPitino) April 25, 2024
- Προϋπολογισμός: Ξεκινά σήμερα η συζήτηση στη Βουλή – Απεργία της ΑΔΕΔΥ στις 16 Δεκέμβρη
- Μπακς – Σέλτικς 116-101: Επέστρεψαν στις νίκες, χωρίς τον Γιάννη
- Θεσσαλονίκη: 45χρονος επαίτης γρονθοκόπησε δύο γυναίκες μετά από καυγά
- Greece: Turning Every POS into a Cash Hub
- Ο χριστουγεννιάτικος οδηγός αγοράς για όλους τους τύπους δώρων
- YOUR SANTA IS HERE και το δώρο που σου αξίζει είναι η ελευθερία να κινείσαι όπως θέλεις


