Backstage φωτογραφίες από τον δεύτερο κύκλο του Maestro
Η Στεφανία Γουλιώτη δίνει μια μικρή γεύση από τον δεύτερο κύκλο του Maestro λίγες ημέρες πριν από την πολυαναμενόμενη πρεμιέρα.
Οι θαυμαστές της αγαπημένης σειράς του MEGA Maestro περιμένουν με ανυπομονησία τον δεύτερο κύκλο, με τις εξελίξεις να είναι καταιγιστικές.
Στα νέα επεισόδια, που ξεκινούν σε λιγότερο από έναν μήνα στο Mega, θα δούμε πως ο Ορέστης γίνεται πατέρας σε ένα υπέροχο μωρό που του χαρίζει η σύζυγός του, Αλεξάνδρα.
Ο γάμος αυτός δεν πάει καλά, όμως το ζευγάρι, όπως θα δούμε, θα ζήσει λίγες όμορφες οικογενειακές στιγμές με την άφιξη του μωρού.
Το πρώτο επεισόδιο του Maestro
«Το πρώτο επεισόδιο λέγεται Mother και είναι 80 λεπτά. Όλα τα επεισόδια είναι μεγάλα. Όλο περιστρέφεται γύρω από μια μητέρα που έχει συμβεί κάτι στο παιδί της και παράλληλα παίρνει πάσα η Μαρία και η Στεφανία η Γουλιώτη που είναι έγκυος. Οπότε ασχολούμαι με αυτό» είχε αποκαλύψει σε πρόσφατη συνέντευξή του ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης.
Η Στεφανία Γουλιώτη, τηλεοπτική σύζυγος του Χριστόφορου, ανέβασε backstage φωτογραφίες από τη σειρά, με την ίδια να απεικονίζεται τόσο έγκυος όσο και μετά, κρατώντας το γλυκύτατο μωρό της στην αγκαλιά. «Να ‘μαι μανούλα και εγώ» σχολίασε η ηθοποιός στη λεζάντα των φωτογραφιών.
- Φυλακές Τρικάλων: Συνέλαβαν με ναρκωτικά εξωτερικό φρουρό
- Συντριβή για τους Μπακς στο Μιλγουόκι (127-98) – Όλα τα αποτελέσματα της βραδιάς στο NBA
- Ανδρουλάκης: Τα Τέμπη συμβολίζουν την ηθική, πολιτική και θεσμική χρεοκοπία της ΝΔ
- Η Κρήτη βγαίνει στους δρόμους για τη δικαίωση των 57 θυμάτων στα Τέμπη
- Ιράν: Επιβεβαίωση Τραμπ με βιντεοσκοπημένο μήνυμα ότι οι ΗΠΑ ξεκίνησαν επίθεση ευρείας κλίμακας
- Αρτέτα: «Έχει πάρει κάποιος και τους τέσσερις τίτλους; Όχι… Αυτό δείχνει πόσο δύσκολο είναι»
