Θανατηφόρο τροχαίο στη Θεσσαλονίκη – Νεκρός 50χρονος μετά από ανατροπή οχήματος
Η σορός του 50χρονου μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο Παπαγεωργίου, στη Θεσσαλονίκη
Νεκρός ανασύρθηκε 50χρονος οδηγός μετά από τροχαίο δυστύχημα που σημειώθηκε νωρίς το πρωί του Σαββάτου 20 Απριλίου στην Περιφερειακή Οδό, στη Θεσσαλονίκη.
Συγκεκριμένα, περί τις 06:50, το αυτοκίνητο που οδηγούσε ο 50χρονος ημεδαπός ξέφυγε από την πορεία του, προσέκρουσε σε μεταλλικές μπάρες και ανετράπη στο ρεύμα προς ανατολικά, στο ύψος του ανισόπεδου κόμβου της οδού Κατσιμίδη.
Η σορός του 50χρονου μεταφέρθηκε στο Παπαγεωργίου
Επί τόπου έσπευσαν δυνάμεις της Ελληνικής Αστυνομίας, της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας. Από το συμβάν τραυματίστηκε θανάσιμα ο οδηγός η σορός του οποίου μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο Παπαγεωργίου.
Προανάκριση για τις συνθήκες του δυστυχήματος διενεργούν αστυνομικοί της υποδιεύθυνσης Τροχαίας Θεσσαλονίκης.
- Ουκρανία: 4 νεκροί, ανάμεσά τους 3 παιδιά, σε ρωσικό πλήγμα στο Χάρκοβο
- Σκάνδαλο Επσταϊν: Μια κατάθεση του 2006 αποκαλύπτει ότι ο Τραμπ γνώριζε για τα εγκλήματα του πρώην φίλου του
- Πορτογαλία: Παραίτηση της υπουργού Εσωτερικών υπό το βάρος των επικρίσεων έπειτα από τη φονική κακοκαιρία
- Ισραήλ: Αποβίβασαν δημοσιογράφο από το αεροσκάφος του Νετανιάχου για «να ελέγξουν τις επαφές του»
- Στα «ΝΕΑ» της Τετάρτης: Ανοίγει παράθυρο σε πυρηνικά όπλα
- Νορβηγία: Το σκάνδαλο Έπσταϊν θα διερευνηθεί από κοινοβουλευτική επιτροπή



