Θεσσαλονίκη: Στη φυλακή 48χρονος που παρενόχλησε σεξουαλικά και έβρισε νεαρή γυναίκα σε λεωφορείο
Καταδικάστηκε σε ποινή φυλάκισης 11 μηνών χωρίς αναστολή
Τον δρόμο προς τη φυλακή έδειξε το Τριμελές Πλημμελειοδικείο Θεσσαλονίκης σε 48χρονο που καταδικάστηκε τελεσίδικα επειδή παρενόχλησε σεξουαλικά και εξύβρισε μία νεαρή γυναίκα, μέσα σε λεωφορείο του ΟΑΣΘ, τον Ιούλιο του 2020.
Τον έκρινε ένοχο και σε δεύτερο βαθμό για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας και δημόσια εξύβριση, καταδικάζοντάς τον σε φυλάκιση 11 μηνών, χωρίς να αναστείλει την ποινή του.
«Δεν έχω καμία αμφιβολία, ήταν πολύ ξεκάθαρο το άγγιγμα. Τον έχω ξαναδεί σε λεωφορείο και στον δρόμο και τρέμω κάθε φορά στην ιδέα να τον ξανασυναντήσω. Έχω δει φωτογραφίες στα κοινωνικά δίκτυα που τον δείχνουν ως άνθρωπο που καταγγέλθηκε κι από άλλες κοπέλες για ανάλογα περιστατικά», κατέθεσε η 26χρονη παθούσα.
Ο κατηγορούμενος δεν παρέστη στο δικαστήριο ούτε εκπροσωπήθηκε από πληρεξούσιο δικηγόρο. Εφόσον εντοπιστεί από την Αστυνομία θα πρέπει να οδηγηθεί στη φυλακή για να εκτίσει την ποινή του.
πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Συρία: Έτοιμο το προκαταρκτικό πλαίσιο για τον τερματισμό των συγκρούσεων ανάμεσα στη Δαμασκό και τους Κούρδους
- FT: Οι αυτοκινητοβιομηχανίες απορρίπτουν την πρόταση της ΕΕ για «made in Europe» οχήματα
- Βαθμολογία UEFA: Η Ελλάδα ξανά στην 11η θέση
- Σαχάρα το Ηράκλειο – «Πνίγηκε» από την αφρικανική σκόνη
- Europa League: Πρόκριση στα πλέι οφ για ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκό, νίκη 8άδας η Ρόμα – Η βαθμολογία
- Γκολ και highlights από τα παιχνίδια του Europa League (vids)


