Ανακοίνωσε την υποψηφιότητα Αυτιά για τις ευρωεκλογές η ΝΔ
Ο δημοσιογράφος θα είναι υποψήφιος στο ευρωψηφοδέλτιο της Νέας Δημοκρατίας για τις κάλπες της 9ης Ιουνίου.
Μια ακόμα υποψηφιότητα για τις επερχόμενες ευρωεκλογές ανακοίνωσε η Νέα Δημοκρατία, με το όνομα που προστίθεται στη σχετική λίστα να είναι αυτό του δημοσιογράφου Γιώργου Αυτιά.
«Στις ευρωπαϊκές εκλογές της 9ης Ιουνίου ο δημοσιογράφος Γιώργος Αυτιάς θα είναι υποψήφιος με το ψηφοδέλτιο της Νέας Δημοκρατίας» αναφέρει η σχετική ανακοίνωση της Πειραιώς.
Ο δημοσιογράφος, που είχε αποχαιρετήσει τις προηγούμενες ημέρες το τηλεοπτικό του κοινό, είχε χθες συνάντηση με τον πρωθυπουργό στο Μέγαρο Μαξίμου, με τις δύο πλευρές να δίνουν τα χέρια.
Έτσι, ο Γιώργος Αυτιάς είναι ο 32ος υποψήφιος που λαμβάνει το χρίσμα του Κυριάκου Μητσοτάκη για να κατέβει με το ψηφοδέλτιο της Νέας Δημοκρατίας στις κάλπες της 9ης Ιουνίου.
- Ιράν: Σχεδόν 6 στους 10 Γερμανούς καταδικάζουν την επίθεση των ΗΠΑ και του Ισραήλ
- Βραζιλία: 8 νεκροί και 4 αγνοούμενοι στην κατάρρευση οίκου ευγηρίας
- Ιράν: Εχουμε βυθίσει «πάνω από τριάντα πλοία» του, ισχυρίζεται αμερικανός ναύαρχος
- Πύραυλοι του Ιράν πλήττουν το Ισραήλ – Εκρήξεις στο Τελ Αβίβ και ως την Ιερουσαλήμ
- Κούβα: Είναι «ζήτημα χρόνου», λέει ο Τραμπ – Αναφορά σε σχέδιο αφού «τελειώσει» με το Ιράν
- Η Volkswagen κατασκεύασε στρατιωτικά οχήματα εν μέσω οικονομικής πίεσης
