Ανακοίνωσε την υποψηφιότητα Αυτιά για τις ευρωεκλογές η ΝΔ
Ο δημοσιογράφος θα είναι υποψήφιος στο ευρωψηφοδέλτιο της Νέας Δημοκρατίας για τις κάλπες της 9ης Ιουνίου.
Μια ακόμα υποψηφιότητα για τις επερχόμενες ευρωεκλογές ανακοίνωσε η Νέα Δημοκρατία, με το όνομα που προστίθεται στη σχετική λίστα να είναι αυτό του δημοσιογράφου Γιώργου Αυτιά.
«Στις ευρωπαϊκές εκλογές της 9ης Ιουνίου ο δημοσιογράφος Γιώργος Αυτιάς θα είναι υποψήφιος με το ψηφοδέλτιο της Νέας Δημοκρατίας» αναφέρει η σχετική ανακοίνωση της Πειραιώς.
Ο δημοσιογράφος, που είχε αποχαιρετήσει τις προηγούμενες ημέρες το τηλεοπτικό του κοινό, είχε χθες συνάντηση με τον πρωθυπουργό στο Μέγαρο Μαξίμου, με τις δύο πλευρές να δίνουν τα χέρια.
Έτσι, ο Γιώργος Αυτιάς είναι ο 32ος υποψήφιος που λαμβάνει το χρίσμα του Κυριάκου Μητσοτάκη για να κατέβει με το ψηφοδέλτιο της Νέας Δημοκρατίας στις κάλπες της 9ης Ιουνίου.
- Πώς μπορείτε να μειώσετε τη σπατάλη τροφίμων – Τι πρέπει να κάνετε
- Τι λέει ο γιατρός που παρακολουθούσε το παιδί που γεννήθηκε από το σπέρμα του Δανού δότη και πέθανε από καρκίνο
- Γερμανία: Στέλνει στρατιώτες στην Πολωνία, για να ενισχύσει τα ανατολικά σύνορα του ΝΑΤΟ
- LIVE: Κηφισιά – Αστέρας
- Η UEFA επιβεβαίωσε το χαμηλό επίπεδο των Ελλήνων διαιτητών
- LIVE: Μπαρτσελόνα – Οσασούνα