Δημήτρης Ουγγαρέζος: Συγκινεί για τον θάνατο της μητέρας του
«Φτάνεις στο σημείο να λες ας σταματήσει να πονάει και ας μην είναι πια κοντά μου»
O Δημήτρης Ουγγαρέζος μίλησε στην Ελένη Μενεγάκη και συγκίνησε για τον θάνατο της μητέρας του.
Aφορμή στάθηκε η συνέντευξη της Άννας Μαρίας Παπαχαραλάμπους και όσα είπε για την απώλεια της μητέρας της, για να εξομολογηθεί ο Δημήτρης Ουγγαρέζος, μετά από ερώτηση της παρουσιάστριας του MEGA το πώς βίωσε ο ίδιος την απώλεια της δικής του μητέρας.
Συγκλονίζει ο Δημήτρης Ουγγαρέζος για τον θάνατο της μητέρας του
«Ήταν έτσι η διαδικασία της ασθένειας που φτάνεις σε ένα σημείο που λες να ηρεμήσει ο άνθρωπος. Οπότε, κάπως, πολύ ενοχικά το λέω, μπορεί και να θες να επισπευστούν οι διαδικασίες, αφού ξέρεις ότι δεν υπάρχει πισωγύρισμα σε αυτό.Συνεπώς, την πρώτη περίοδο κάπως ηρεμείς κιόλας που σταματάς να βλέπεις τον άνθρωπό σου να υποφέρει. Αφού περάσει αυτή η διαδικασία και αυτό το χρονικό διάστημα που έχεις ηρεμήσει, που λες ας σταματήσει να πονάει και ας μην είναι πια κοντά μου», είπε αρχικά ο Δημήτρης Ουγγαρέζος.
Δημήτρης Ουγγαρέζος: Δεν έχεις πια κανέναν – Λες «γιατί;» και σε πιάνει ένα παράπονο
«Μετά από ένα συγκεκριμένο χρονικό διάστημα, αρχίζεις να συνειδητοποιείς ότι είσαι μόνος σου και πως ότι είναι να κάνεις, εσύ πρέπει να το κάνεις. Δεν έχεις πια κανέναν, την εύκολη λύση. Φυσικά λες ΄΄γιατί;΄΄ και σε πιάνει ένα παράπονο», προσέθεσε ο ίδιος.
- Η μεγάλη ώρα για τον Ελ Κααμπί έφτασε: Μαρόκο και Σενεγάλη «μάχονται» στον τελικό του Κόπα Άφρικα
- Δευτέρα κάτι έχω; Η ρουτίνα της Κυριακής που μειώνει το άγχος της επόμενης μέρας
- Ινδονησία: Οι αρχές εντόπισαν συντρίμμια αεροσκάφους που είχε χαθεί από τα ραντάρ
- Χειμερινές εκπτώσεις: Πρώτη Κυριακή με ανοιχτά τα καταστήματα – Το ωράριο
- Αλλάζει ο τρόπος χορήγησης της ετήσιας άδειας από το 2026
- ΑΕΚ – Παναθηναϊκός κοντράρονται στην «Opap Arena», στην Τούμπα με τον ΟΦΗ ο ΠΑΟΚ




