Δημήτρης Ουγγαρέζος: Συγκινεί για τον θάνατο της μητέρας του
«Φτάνεις στο σημείο να λες ας σταματήσει να πονάει και ας μην είναι πια κοντά μου»
O Δημήτρης Ουγγαρέζος μίλησε στην Ελένη Μενεγάκη και συγκίνησε για τον θάνατο της μητέρας του.
Aφορμή στάθηκε η συνέντευξη της Άννας Μαρίας Παπαχαραλάμπους και όσα είπε για την απώλεια της μητέρας της, για να εξομολογηθεί ο Δημήτρης Ουγγαρέζος, μετά από ερώτηση της παρουσιάστριας του MEGA το πώς βίωσε ο ίδιος την απώλεια της δικής του μητέρας.
Συγκλονίζει ο Δημήτρης Ουγγαρέζος για τον θάνατο της μητέρας του
«Ήταν έτσι η διαδικασία της ασθένειας που φτάνεις σε ένα σημείο που λες να ηρεμήσει ο άνθρωπος. Οπότε, κάπως, πολύ ενοχικά το λέω, μπορεί και να θες να επισπευστούν οι διαδικασίες, αφού ξέρεις ότι δεν υπάρχει πισωγύρισμα σε αυτό.Συνεπώς, την πρώτη περίοδο κάπως ηρεμείς κιόλας που σταματάς να βλέπεις τον άνθρωπό σου να υποφέρει. Αφού περάσει αυτή η διαδικασία και αυτό το χρονικό διάστημα που έχεις ηρεμήσει, που λες ας σταματήσει να πονάει και ας μην είναι πια κοντά μου», είπε αρχικά ο Δημήτρης Ουγγαρέζος.
Δημήτρης Ουγγαρέζος: Δεν έχεις πια κανέναν – Λες «γιατί;» και σε πιάνει ένα παράπονο
«Μετά από ένα συγκεκριμένο χρονικό διάστημα, αρχίζεις να συνειδητοποιείς ότι είσαι μόνος σου και πως ότι είναι να κάνεις, εσύ πρέπει να το κάνεις. Δεν έχεις πια κανέναν, την εύκολη λύση. Φυσικά λες ΄΄γιατί;΄΄ και σε πιάνει ένα παράπονο», προσέθεσε ο ίδιος.
- Μέγαρα: SOS από 112 – «Φύγετε από υπόγειους και ισόγειους χώρους» – Πλημμυρικά φαινόμενα
- Οι ΗΠΑ πουλούν τεράστιες ποσότητες βομβών στον Καναδά αξίας 2,68 δισ. δολαρίων
- Ανδρουλάκης: «Δεν μπορεί να υπάρξει τρίτη θητεία Μητσοτάκη»
- Ειρηνικός: 4 νεκροί σε νέο στρατιωτικό πλήγμα των ΗΠΑ εναντίον σκάφους με «ναρκωτικά»
- Τσεχία: Εκ νέου πρωθυπουργός ο τραμπιστής δισεκατομμυριούχος Μπάμπις
- Λιθουανία: Καταδικάστηκε για αντισημιτικές δηλώσεις ο ηγέτης ήσσονος κόμματος του κυβερνητικού συνασπισμού



