Κυριακή 28 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Δημήτρης Ουγγαρέζος: «Mε την Κατερίνα Καινούργιου βριζόμασταν χυδαία, δεν...»

Δημήτρης Ουγγαρέζος: «Mε την Κατερίνα Καινούργιου βριζόμασταν χυδαία, δεν…»

Στη σχέση του με την Κατερίνα Καινούργιου αναφέρθηκε ο Δημήτρης Ουγγαρέζος, παίρνοντας θέση και για τη διαμάχη ανάμεσα σε Σίσσυ Χρηστίδου και Δημήτρη Αλεξάνδρου.

Οι κάμερες των ψυχαγωγικών εκπομπών συνάντησαν σε event και ο Δημήτρης Ουγγαρέζος αναφέρθηκε στη σχέση του με την Κατερίνα Καινούργιου.

Ο αγαπημένος παρουσιαστής Δημήτρης Ουγγαρέζος κλήθηκε να τοποθετηθεί μετά την πρόσφατη συνάντησή του με την Κατερίνα Καινούργιου.

Θεωρώ ότι πια είμαστε σε μια ηλικία και εγώ και η Κατερίνα που δεν θα γίνουμε ποτέ κολλητοί ξανά

«Κοίταξε να δεις, εμείς με την Κατερίνα Καινούργιου δεν το κρύβω πως βριζόμασταν χυδαία. Θεωρώ ότι πια είμαστε σε μια ηλικία και εγώ και η Κατερίνα που δεν θα γίνουμε ποτέ κολλητοί ξανά. Της το είπα κιόλας και το ξέρει», σημείωσε χαρακτηριστικά ο Δημήτρης Ουγγαρέζος.

«Να σταματήσουμε όμως σαν παιδιά να φαγωνόμαστε για βλακείες νομίζω ότι μπορούμε να το κάνουμε αυτό. Δείχνει και μια ωριμότητα. Και με τον Λάμπρο Κωνσταντάρα έτσι έγινε» συμπλήρωσε ο Δημήτρης Ουγγαρέζος στην κάμερα της ψυχαγωγικής εκπομπής της Φαίης Σκορδά στον ΣΚΑΪ.

Όσον αφορά, δε, την κόντρα που έχει ξεσπάσει μεταξύ Σίσσυς Χρηστίδου και Δημήτρη Αλεξάνδρου, ο παρουσιαστής τοποθετήθηκε και πήρε το μέρος της Σίσσυς Χρηστίδου. «Στα μηνύματα τους δεν ήμουν, δεν τα έχω διαβάσει αλλά, αν με ρωτάς ποιον πιστεύω, πιστεύω την Σίσσυ Χρηστίδου».

«Δεν μου αρέσει να βρίσκομαι στη δίνη του κυκλώνα»

Ο Δημήτρης Ουγγαρέζος σημείωσε πως δεν του αρέσει ιδιαίτερα που κατά καιρούς βρίσκεται στη δίνη του κυκλώνα, με τελευταίο παράδειγμα την κόντρα του με τον Γιώργο Λιάγκα. Ο αγαπημένος παρουσιαστής αναφέρθηκε και στην Ελένη Μενεγάκη μετά την τοποθέτησή της στον «αέρα» της εκπομπής.

«Όταν η Ελένη μου απευθύνθηκε το θεώρησα μεγάλη τιμή γιατί μου έδωσε τα φώτα του ένας άνθρωπος που θα έπρεπε να πληρώνεται για τις συμβουλές της. Το έκανε και μου έκανε αυτή την τιμή. Εκείνη την ώρα ένιωσα λίγο άβολα. Είναι στο μυαλό μου τα λόγια της Ελένης Μενεγάκη. Από εδώ και πέρα ναι. Νομίζω πως ήρθε η ώρα, ελπίζω να μην είναι αργά», σημείωσε χαρακτηριστικά ο Δημήτρης Ουγγαρέζος. «Η φυσική εξέλιξη είναι να κάνω και κάτι δικό μου», συνέχισε ο Δημήτρης Ουγγαρέζος.

Sports in

Μεγαλώνει ο μύθος του Ολυμπιακού: 42ος ευρωπαϊκός τελικός

O oργανισμός του Ολυμπιακού συνεχίζει να γράφει ιστορία και μετά την τεράστια επιτυχία της ομάδας χάντμπολ, έφτασε τους 42 ευρωπαϊκούς τελικούς.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 28 Απριλίου 2024