Σάββατο 27 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Δημήτρης Ουγγαρέζος: Δεν ξέρω εάν ο Γιώργος Λιάγκας αναφερόταν σε εμένα ως «κακό παιδί»

Δημήτρης Ουγγαρέζος: Δεν ξέρω εάν ο Γιώργος Λιάγκας αναφερόταν σε εμένα ως «κακό παιδί»

Ο Δημήτρης Ουγγαρέζος μίλησε για τον Γιώργο Λιάγκα και τις δηλώσεις του Γιώργου Λιάγκα. Τι είπε για τον Γρηγόρη Αρναούτογλου.

Μία αποκλειστική συνέντευξη στο «MEGA Καλημέρα» έδωσε ο Δημήτρης Ουγγαρέζος.

Ο Θανάσης Πάτρας συνάντησε τον Δημήτρη Ουγγαρέζο στην γειτονιά του, με τον παρουσιαστή να θυμάται στιγμιότυπα της παιδικής του ηλικίας.

«Σαν παιδιά εμείς ζήσαμε τη «γειτονιά», χτυπάγαμε τα κουδούνια. Μου λείπουν τα πείσματα των γονιών μου που με ρώταγαν «ποτέ θα έρθεις;». Δεν έχω κάποιον άνθρωπο δίπλα μου να του πω “είμαι καλά, έφτασα”», σημείωσε ο Δημήτρης Ουγγαρέζος.

«Δεν λέω ότι έχω ανάγκη την συντροφικότητα για να μην… φοβηθούν οι κοπέλες. Έχω απεριόριστη ανάγκη για συντροφικότητα», συμπλήρωσε ο αγαπημένος παρουσιαστής.

Στη συνέχεια αποκάλυψε πως δεν ήθελε να μάθει η μητέρα του για τον χωρισμό του με την Ιλένια Ουίλιαμς.

«Όταν «έφυγε» από τη ζωή η μητέρα μου, νόμιζε ότι παντρεύομαι με την Ιλένια Ουίλιαμς. Δεν έφτιαξα την τηλεόραση της μητέρας μου για να μην μάθει τον χωρισμό μου με την Ιλένια».

«Οι γονείς μου έχασαν σε βρεφική ηλικία τον αδελφό μου. Απέκτησαν εμένα μετά από 10 χρονιά. Ήμουν ο μαθητής που έλεγε την προσευχή στο σχολείο», αποκάλυψε ο Δημήτρης Ουγγαρέζος.

Ο αγαπημένος παρουσιαστής ανέφερε πως δεν θα άλλαζε κάτι στον Στέφανο Κασσελάκη επικοινωνιακά, ωστόσο τώρα πρέπει να μιλήσει με πολιτικά επιχειρήματα.

«Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου θα ήταν πολύ καλός πολιτικός»

«Ο Γρήγορης Αρναούτογλου μπορεί να σε «τουμπάρει», θα ήταν πολύ καλός πολιτικός»«, συμπλήρωσε.

Δεν ξέρω εάν ο Γιώργος Λιάγκας αναφερόταν σε εμένα (ως «κακό παιδί»), δεν είπε ποτέ το όνομά μου. Δεν αισθάνθηκα ποτέ ότι είμαι «κακό παιδί», ξέρω πώς με μεγάλωσαν οι γονείς μου

Ακόμη, ανέφερε πως θα έκανε ξανά το «Spata Live», καθώς δεν ήταν δική του επιλογή να σταματήσει, ενώ αναφέρθηκε στις επαγγελματικές αποτυχίες και επιτυχίες του.

«Έχω κάνει μία επαγγελματική αποτυχία στη ζωή μου. Δεν έχω κάνει ακόμα την επιτυχία που θέλω στην τηλεόραση», συμπλήρωσε ο Δημήτρης Ουγγαρέζος.

Ο Δημήτρης Ουγγαρέζος αναφέρθηκε και στην κόντρα του με τον Γιώργο Λιάγκα.

«Δεν ξέρω εάν ο Γιώργος Λιάγκας αναφερόταν σε εμένα (ως «κακό παιδί»), δεν είπε ποτέ το όνομά μου. Δεν αισθάνθηκα ποτέ ότι είμαι «κακό παιδί», ξέρω πώς με μεγάλωσαν οι γονείς μου. Έχω βγει ως ο… «σημαιοφόρος» του block στο Instagram», είπε.

«Μου έχουν χρεώσει σχέσεις που δεν υπήρξαν ποτέ και έχω κάνει σχέσεις που δεν τις παραδέχτηκα ποτέ», κατέληξε ο παρουσιαστής.

Sports in

Μεγαλώνει ο μύθος του Ολυμπιακού: 42ος ευρωπαϊκός τελικός

O oργανισμός του Ολυμπιακού συνεχίζει να γράφει ιστορία και μετά την τεράστια επιτυχία της ομάδας χάντμπολ, έφτασε τους 42 ευρωπαϊκούς τελικούς.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 27 Απριλίου 2024