Κυριακή 28 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ο Δημήτρης Ουγγαρέζος για Λιάγκα, Αρναούτογλου, Κανάκη - «Μας έβαλαν χέρι από τον σταθμό»

Ο Δημήτρης Ουγγαρέζος για Λιάγκα, Αρναούτογλου, Κανάκη – «Μας έβαλαν χέρι από τον σταθμό»

Ο Δημήτρης Ουγγαρέζος αναφέρθηκε σε ένα άγνωστο περιστατικό από την εποχή που ο Γιώργος Λιάγκας έκανε late night show. Οι σπόντες για τον Αντώνη Κανάκη.

Μέσα από τη ραδιοφωνική του εκπομπή, ο Δημήτρης Ουγγαρέζος αποκάλυψε τι είχε γίνει με το late night του Γιώργου Λιάγκα και την κόντρα που υπήρχε τότε με τον Αντώνη Κανάκη.

Ο Δημήτρης Ουγγαρέζος, μάλιστα, έκανε κι ένα σχόλιο για τον Γιώργο Λιάγκα, που είχε βγάλει τον Αχιλλέα Μπέο, με τον τελευταία να βρίζει τότε στον αέρα τον Αλκίνοο Ιωαννίδη.

«Όλοι θέλουν νούμερα. Όλα είναι νούμερα»

«Ποιος έβγαζε τον Αχιλλέα Μπέο να βρίζει τον Αλκίνοο Ιωαννίδη; Πήγε καλά και σε νούμερα, περνούσε το Πρωινό την Καινούργιου. Κανείς δεν θέλει το καλό των τηλεθεατών, όλοι θέλουν νούμερα. Όλα είναι νούμερα», είπε αρχικά ο Δημήτρης Ουγγαρέζος.

Tότε υπήρχε αυτή η κόντρα, του ότι βγάζουμε ή δεν βγάζουμε ανθρώπους οι οποίοι ξέρουμε ότι έχουν λόγο από διχαστικό έως και κακοποιητικό

«Ήταν ο Γρηγόρης, ο Γιώργος και ο Κανάκης. Ο Αντώνης είχε και θέση στελέχους στον Ant1. Tότε υπήρχε αυτή η κόντρα, του ότι βγάζουμε ή δεν βγάζουμε ανθρώπους οι οποίοι ξέρουμε ότι έχουν λόγο από διχαστικό έως και κακοποιητικό. Από τον Νότη Σφακιανάκη και τον Φαήλο Κρανιδιώτη μέχρι τη Χρυσή Αυγή κλπ.

Ο Λιάγκας και ο Αρναούτογλου, παρόλο που διαφωνούν για τον τρόπο που κάνουν αυτή τη δουλειά, υποστηρίζουν πως πρέπει να τους βγάζεις αυτούς τους ανθρώπους, για διαφορετικούς λόγους. Ο Γρηγόρης γιατί σου λέει ότι πρέπει να ξέρει ο άλλος τι ακούει και να κρίνει και ο Λιάγκας γιατί σου λέει ότι αυτοί κάνουν νούμερα. Από την άλλη, ο Κανάκης έλεγε ότι δεν πρέπει να βγαίνουν αυτοί».

Ο Δημήτρης Ουγγαρέζος πρόσθεσε στη συνέχεια: «Και ο Κανάκης τα έβαλε με τον σταθμό τον ίδιο, στον οποίο ήταν στέλεχος, που επιτρέπει εκπομπές όπως του Γιώργου. Αυτή ήταν η βάση της διαφωνίας. Ο Αντώνης έκανε διαρκώς παράπονα για την εκπομπή μας.

Και το κερασάκι στην τούρτα ήταν όταν σχολιάσαμε μια φωτογραφία του Αντώνη Κανάκη, όταν είχε βάλει μαλλιά. Το παίξαμε ως viral, όχι για να χλευάσουμε και είχε σπαστεί αυτός. Δεν ξέρω αν ο Αντώνης ήθελε να κοπούμε, αλλά πήρε το διευθυντή και του είπε να μας βάλει χέρι», συμπλήρωσε ο Δημήτρης Ουγγαρέζος.

Sports in

Ολυμπιακός – Λαμία 4-1: «Μάγος» ο Ποντένσε…

Ο Ολυμπιακός με πρωταγωνιστή τον Ντάνιελ Ποντένσε, που είχε γκολ και ασίστ, επικράτησε με 4-1 της Λαμίας και πλέον στρέφει το βλέμμα του στο κρίσιμο παιχνίδι με την Άστον Βίλα – Τσικίνιο, Ναβάρο και Αλεξανδρόπουλος τα άλλα τρία γκολ.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 28 Απριλίου 2024