Κυριακή 28 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ο Δημήτρης Ουγγαρέζος για την κόντρα με τον Γιώργο Λιάγκα - «Δεν θα σηκώσω κανένα γάντι που...»

Ο Δημήτρης Ουγγαρέζος για την κόντρα με τον Γιώργο Λιάγκα – «Δεν θα σηκώσω κανένα γάντι που…»

Ο Δημήτρης Ουγγαρέζος αναφέρθηκε στα σχόλια του Γιώργου Λιάγκα για τα «κακά παιδιά» της τηλεόρασης και αποκάλυψε τον λόγο που υπερασπίστηκε την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου.

Ο Δημήτρης Ουγγαρέζος βρέθηκε το απόγευμα της Τρίτης στα εγκαίνια ενός νέου καταστήματος και μίλησε στην κάμερα της εκπομπής Πρωινό Σουσού για τον λόγο που υπερασπίστηκε την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, ενώ απάντησε και για τα σχόλια του Γιώργου Λιάγκα περί κακών παιδιών στην τηλεόραση.

«Το φετινό τηλεοπτικό τοπίο είναι εμπόλεμο. Αυτό που συζητάμε και με συναδέλφους είναι ότι νιώθουμε σαν να είναι Φεβρουάριος, είναι όλοι στα κάγκελα. Είναι οξύθυμοι, λες και έχουν περάσει μήνες, ενώ ούτε ένας μήνας δεν έχει περάσει» σχολίασε ο αρχικά Δημήτρης Ουγγαρέζος. «Ας ελπίσουμε ότι θα κωπάσει αυτό», συμπλήρωσε ο Δημήτρης Ουγγαρέζος.

«Δεν έχω προλάβει να παρακολουθήσω όλες τις εκπομπές. Έχει ένα ενδιαφέρον η όλη προσπάθεια του Κώστα Τσουρού, τη βλέπω με ενδιαφέρον. Μου έκανε πολύ καλή εντύπωση ο Ηλίας Βρεττός, ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος στο καινούργιο του πόστο, και η Ευγενία Σαμαρά είναι πολύ καλή», συνέχισε ο Δημήτρης Ουγγαρέζος.

«Δεν θα πω αν δέχτηκα πρόταση από άλλη εκπομπή»

«Δε θα πω αν δέχτηκα πρόταση από άλλη εκπομπή. Δε τα λέω αυτά ποτέ. Οι προτάσεις είναι προσωπικές, δεν είναι για να τις λέμε, ούτε να τις μοστράρουμε. Πιστεύω ότι η Φαίη είναι πολύ καλύτερη φέτος, το έχω γράψει κιόλας. Της έχω μια αδυναμία, η ομάδα της μου είναι πολύ οικεία και αγαπητή και της εύχομαι τα καλύτερα. Θα ξανασυνεργαζόμουν αλλά για να μην παρεξηγηθούμε, δεν έχω πρόταση από τη Φαίη. Μιλάω γενικά. Σε ένα κανάλι το 2048 θα ξανασυνεργαζόμουν με τη Φαίη Σκορδά» ανέφερε χαρακτηριστικά για τις προτάσεις που έχει δεχτεί.

Σχετικά με τον Λάμπρο Κωνσταντάρα με τον οποίο για καιρό οι σχέσεις τους είχαν ψυχρανθεί, ο Δημήτρης Ουγγαρέζος δήλωσε πως πάντα τον εκτιμούσε. «Τον Λάμπρο Κωνσταντάρα τον εκτιμώ πολύ, πάντα τον εκτιμούσα. Το τι μπορεί να μεσολάβησε δεν έχει καμία σημασία… Του ευχήθηκα καλή επιτυχία για τη νέα εκπομπή που θα κάνει στο ραδιόφωνο».

Δεν πρόκειται ποτέ να απαντήσω σε κάτι που δεν ειπώθηκε. Δε θα σηκώσω κανένα γάντι που δεν ξέρουμε αν πετάχτηκε προς τη δική μου κατεύθυνση

Ο Δημήτρης Ουγγαρέζος στη συνέχεια αποκάλυψε τον λόγο που υπερασπίστηκε δημόσια την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου. «Υπερασπίστηκα την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, το έκανα. Είναι αυτό που είπα. Καταρχάς θεωρώ ότι, εφόσον τη στεναχωρούν δεν πρέπει να τα σκαλίζει και εκείνη και δεύτερον, δεν υπάρχει κανένας λόγος να ασχολείται με αυτό κανένας μας εφόσον οι άμεσα ενδιαφερόμενοι δε μίλησαν ποτέ».

«Δεν πρόκειται ποτέ να απαντήσω σε κάτι που δεν ειπώθηκε. Δε θα σηκώσω κανένα γάντι που δεν ξέρουμε αν πετάχτηκε προς τη δική μου κατεύθυνση» σημείωσε ο Δημήτρης Ουγγαρέζος αναφορικά με τα σχόλια του Γιώργου Λιάγκα.

Sports in

Το «άστρο» του Τσάμπι Αλόνσο: Δεν έχει υπάρχει αυτό που έχει κάνει φέτος η Λεβερκούζεν (vids)

Η Λεβερκούζεν σε 10 ματς στη φετινή σεζόν σε Μπουντεσλίγκα, Europa League και Κύπελλο έχει γλιτώσει την ήττα ή έχει πάρει τη νίκη με γκολ στις καθυστερήσεις.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 28 Απριλίου 2024