Κυριακή 28 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Τα «έσπασαν» Λιάγκας - Ουγγαρέζος: «Καλό κουράγιο σε αυτούς που δουλεύουν στο Πρωινό»

Τα «έσπασαν» Λιάγκας – Ουγγαρέζος: «Καλό κουράγιο σε αυτούς που δουλεύουν στο Πρωινό»

Η απάντηση από τον Δημήτρη Ουγγαρέζο στον Γιώργο Λιάγκα. Στα μαχαίρια τις τελευταίες μέρες οι δύο παρουσιαστές.

Λίγες ώρες μετά τα καρφιά από τον Γιώργο Λιάγκα για τον Δημήτρη Ουγγαρέζο ήρθε η απάντηση του παρουσιαστή μέσα από τον αέρα του My Radio 104,6.

«Καλημέρα σε όλους τους εργαζομένους, στα παιδιά που πάνε τώρα για τις εκπομπές τους. Ειδικούς χαιρετισμούς και τα φιλιά μου και την αγάπη μου την πραγματική σε όλους τους εργαζόμενους στο Πρωινό. Κουράγιο αδέλφια τι να σας πω; Να είστε καλά. Εγώ είμαι εδώ για ό,τι θέλετε. Το τηλέφωνο το ξέρετε. Τουλάχιστον μας ακούτε για να μπορέσετε να το μεταφέρετε. Αλλά θέλω να πιστεύω ότι το διασκεδάζετε, ότι περνάτε καλά, δηλαδή δεν ακούτε που δεν σας αρέσει για να κάνετε αυτή τη δουλειά» σχολίασε ο Δημήτρης Ουγγαρέζος, με το απόσπασμα να παίζει στην πρωινή εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη MEGA Καλημέρα.

Τα καρφιά Λιάγκα στον Δημήτρη Ουγγαρέζο

Φαίνεται πως ο Γιώργος Λιάγκας και ο Δημήτρης Ουγγαρέζος βρίσκονται στα μαχαίρια, με τον πρώτο να ρίχνει τα βέλη στον άλλοτε συνεργάτη και πολύ καλό του φίλο.

Οι δύο πρώην συνεργάτες Γιώργος Λιάγκας και Δημήτρης Ουγγαρέζος ανταλλάζουν τις τελευταίες ημέρες τα καρφιά τους, με τον Γιώργο Λιάγκα να ρίχνει σήμερα εκ νέου τα πυρά του.

Σε έχω βάλει δίπλα μου; Σου έχω δώσει ευκαιρία; Είναι βέβαιο ότι μετά από μερικά χρόνια θα έρθεις εσύ και θα γράφεις εναντίον μου

«Υπάρχει μία ταμπέλα σε πολλά γραφεία που μπαίνω εγώ μέσα και λέει: Ουδείς ασφαλέστερος εχθρός του ευεργετηθέντος, δηλαδή σε έχω ευεργετήσει; Σε έχω βάλει δίπλα μου; Σου έχω δώσει ευκαιρία; Είναι βέβαιο ότι μετά από μερικά χρόνια θα έρθεις εσύ και θα γράφεις εναντίον μου», ανέφερε αρχικά ο Γιώργος Λιάγκας.

«Το έχω βιώσει κι εγώ πολλές πολλές φορές Τάσο μου και το βιώνω. Δεν πειράζει να είναι καλά. Για αυτό ο δρόμος κάποιων ανθρώπων είναι κοντός και δεν είναι μακρύς γιατί η κακία τους -ενώ έχουν ταλέντο- δεν τους αφήνει να κάνουν ένα μακρύ δρόμο, όπως θα άξιζε. Είναι θέμα χαρακτήρα το να μην κάνεις μακρύ δρόμο κι όχι ταλέντου. Ταλέντο υπάρχει, ο χαρακτήρας είναι κακός όμως. Μεγάλη κουβέντα» σημείωσε χαρακτηριστικά ο Γιώργος Λιάγκας.

Sports in

Μεγαλώνει ο μύθος του Ολυμπιακού: 42ος ευρωπαϊκός τελικός

O oργανισμός του Ολυμπιακού συνεχίζει να γράφει ιστορία και μετά την τεράστια επιτυχία της ομάδας χάντμπολ, έφτασε τους 42 ευρωπαϊκούς τελικούς.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 28 Απριλίου 2024