Σάββατο 27 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ξέσπασε ο Γιώργος Λιάγκας: «Ακούγονται για εμένα τερατώδη ψέματα»

Ξέσπασε ο Γιώργος Λιάγκας: «Ακούγονται για εμένα τερατώδη ψέματα»

Ο Γιώργος Λιάγκας απάντησε σε έντονο ύφος για όσα ακούγονται το τελευταίο διάστημα.

Με αφορμή τις δηλώσεις της Μαρίας Σολωμού, της Δανάης Μπάρκα και του Mente Fuerte για τις αισθητικές παρεμβάσεις και το bullying, ο Γιώργος Λιάγκας μίλησε σε έντονο ύφος για όσα ακούγονται για τον ίδιο τις τελευταίες ημέρες.

«Στο πλαίσιο του πολιτικά ορθού που μπήκε τα τελευταία χρόνια στη ζωή μας, δε θα αφαιρέσουμε από τον οποιονδήποτε να έχει άποψη. Γιατί έτσι θα γίνουμε όλοι ίδιοι, τόσο ήσυχοι που αυτοί που έχουν λεφτά και εξουσία να μας διαφεντεύουν και να κάνουν ό,τι γουστάρουν.

Δε θα αφαιρέσουμε από τον οποιονδήποτε να έχει άποψη. Γιατί έτσι θα γίνουμε όλοι ίδιοι

Εγώ είμαι υπέρ της λογικής να υπάρχουν φωνές ανεξάρτητες, όπως εγώ. Που πότε τα ρίχνουν εδώ, πότε τα ρίχνουν εκεί, πότε τα ρίχνω στον εαυτό μου… Και ας κάνουν και λάθος πολλές φορές, και ας είναι υπερβολικοί και ας ζητούν συγγνώμη, από το να είναι όλοι ίδιοι.

Πρώτη φορά ακούτε αυτό που είπε η Σολωμού ότι κάποιες γυναίκες πάνε και γίνονται σαν ροφοί με τα χείλια έτσι; Προφανώς υπάρχει υπερβολή. Όλοι χρησιμοποιούμε στα social έναν τσιμπημένο λόγο. Τι πάει να πει, ότι η Σολωμού κάνει μπούλινγκ στις κυρίες;», σημείωσε ο Γιώργος Λιάγκας στον αέρα της εκπομπής.

«Ευτελίζουμε τα πάντα με τη λογική του μπούλινγκ. Είναι άλλο πράγμα να είσαι κακοπροαίρετος και να στοχοποιείς κάποιους ανθρώπους, λέγοντας ψέματα, όπως ακούγονται για εμένα τις τελευταίες ημέρες. Για μένα τις τελευταίες ημέρες ακούγονται τερατώδη ψέματα, αλλά δεν θα μιλήσω», υπογράμμισε ο Γιώργος Λιάγκας.

Η αποκάλυψη για Λιάγκα – Σκορδά

Ο Γιώργος Λιάγκας βρίσκεται τις τελευταίες ημέρες στο προσκήνιο για την κόντρα του με τον Δημήτρη Ουγγαρέζο, αλλά και για το διαζύγιο της Φαίης Σκορδά με τον ANT1. Ήταν ο Στέφανος Κωνσταντινίδης που αποκάλυψε στον «αέρα» του Mega Καλημέρα τον λόγο της αποχώρησης της Φαίης Σκορδά από τον ANT1.

«Το ξέρω εδώ και ένα χρόνο και θα το πω για πρώτη φορά. Η Φαίη με τον Γιώργο ξεκίνησαν στο Mega μαζί, χωρίζουν στην προσωπική τους ζωή, κάνουν ξεχωριστή καριέρα, ο Γιώργος στην prime time του ΑΝΤ1 και η Φαίη στο Πρωινό. Και μετά από 2,5 χρόνια η Φαίη τον καλεί και συμφωνεί για να επιστρέψει ο Γιώργος στο Πρωινό.

Η αποχώρηση της Φαίης για τη Πισπιρίγκου

Θα σας πω λοιπόν, και αυτό είναι από δικό μου ρεπορτάζ, πότε η Φαίη αποφάσισε ότι θα φύγει από το Πρωινό με τον Γιώργο και ότι δεν θα ξαναδουλέψει ποτέ μαζί του. Όχι, δεν έγινε τέλη Ιουνίου, όταν δεν τα βρήκε με τη διοίκηση του ΑΝΤ1, όχι. Ήταν Μάιος, παίζουν συγκεκριμένα θέματα της εκπομπής που τότε ήταν το βασικό θέμα της εκπομπής, η Πισπιρίγκου.

Και λόγω της θεματαλογίας, η Φαίη Σκορδά στο διάλειμμα φεύγει, πηγαίνει στο καμαρίνι της και κάνει, πραγματικά, εμετό από την ψυχοσύνθεσή της. Το λέω για πρώτη φορά, δεν μπορούσε να το χωνέψει. Εκεί λοιπόν αποφασίζει και διαμηνύει στους ανθρώπους του ΑΝΤ1 ότι “εγώ του χρόνου στον ΑΝΤ1 με αυτές τις συνθήκες δεν θα είμαι”», είπε ο Στέφανος Κωνσταντινίδης

Sports in

Ο κόσμος του Ολυμπιακού στις εξέδρες, η στήριξη των αδερφών Αγγελόπουλων και ο… Μήτρου Λονγκ(vid)

Δείτε μέσα από την παρακάμερα της ΚΑΕ Ολυμπιακός όσα έγιναν εντός και εκτός παρκέ στον 2ο προημιτελικό με την Μπαρτσελόνα (77-69).

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 27 Απριλίου 2024