Σάββατο 27 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Η Φαίη Σκορδά παίρνει θέση στην κόντρα Λιάγκα - Ουγγαρέζου

Η Φαίη Σκορδά παίρνει θέση στην κόντρα Λιάγκα – Ουγγαρέζου

Τι αποκάλυψε η Φαίη Σκορδά για τον άλλοτε συνεργάτη της. Παίρνει θέση στην κόντρα που έχει ξεσπάσει ανάμεσα στον Γιώργο Λιάγκα και τον Δημήτρη Ουγγαρέζο.

Μετά την κόντρα που έχει ξεσπάσει ανάμεσα στον Γιώργο Λιάγκα και τον Δημήτρη Ουγγαρέζο, η Φαίη Σκορδά τοποθετήθηκε εκ νέου, παίρνοντας σαφώς θέση υπέρ του δεύτερου.

Ήταν η κάμερα της εκπομπής «I Love Sou Kou» που συνάντησε τη Φαίη Σκορδά σε φιλανθρωπική εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε το απόγευμα του Σαββάτου.

Η Φαίη Σκορδά ερωτήθηκε για την αλλαγή ώρας της εκπομπής της, ενώ μίλησε και για την έντονη διαμάχη ανάμεσα σε Δημήτρη Ουγγαρέζο και Γιώργο Λιάγκα.

Ο Δημήτρης δεν ξεκίνησε χθες, δουλεύει από το πρωί μέχρι το βράδυ

Σχετικά με τον Δημήτρη Ουγγαρέζο, η Φαίη Σκορδά επισήμανε πως όσα είπε είναι γιατί τα πιστεύει.

«Αυτά που είπα για τον Δημήτρη Ουγγαρέζο, δεν ήταν για να τον στηρίξω. Είναι αυτά που πιστεύω. Ο Δημήτρης δεν ξεκίνησε χθες, το έχω πει πάρα πολλές φορές και στον ίδιο. Έχει δοκιμαστεί σε πολλά και τα έχει καταφέρει. Είναι ένα παιδί που δουλεύει από το πρωί μέχρι το βράδυ. Δική του εκπομπή είχε, και θα έχει και στο μέλλον. Το πιστεύω. Κρατάμε επαφή με τον Δημήτρη», επισήμανε η λαμπερή παρουσιάστρια.

Η Φαίη Σκορδά για την αλλαγή ώρας

«Είμαστε καλά. Με τους περισσότερους, παρά το ότι είναι νέοι, έχουμε ξανασυνεργαστεί, δε τους συναντώ πρώτη φορά στη ζωή μου. Με την αρχισυντάκτριά μου, Αγγελική Γιαννακοπούλου, έχουμε ξανασυνεργαστεί στο παρελθόν, και πέρυσι που ήταν με τον Νίκο Μουτσινά βλεπόμασταν συχνά. Αυτό δε σημαίνει ότι κάποιοι άλλοι που είχα συνεργαστεί στο παρελθόν είναι λιγότερο καλοί.

Η αλλαγή ώρας, δεν είναι τόσο μεγάλη ώστε να μου δημιουργήσει θέμα στις συνήθειές μου. Εγώ σαν Πρωινό το αντιμετωπίζω και πάλι» σημείωσε η Φαίη Σκορδά.

Sports in

Η αποστολή του Ολυμπιακού για Λαμία: Χωρίς Κάρμο, Ορτέγκα και Γιόβετιτς (pic)

Έμειναν εκτός για να ξεκουραστούν ενόψει του ημιτελικού με την Άστον Βίλα, όπως επίσης και ο Ντόι με τον Ιμπόρα – Αναλυτικά η αποστολή για το ματς με Λαμία.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 27 Απριλίου 2024