Σάββατο 27 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ουγγαρέζος για Καπουτζίδη: «Με έκανε να βουρκώσω, νιώθω ότι είμαι με τους καλούς ξανά»

Ουγγαρέζος για Καπουτζίδη: «Με έκανε να βουρκώσω, νιώθω ότι είμαι με τους καλούς ξανά»

Το πώς έλυσε την παρεξήγηση που είχε δημιουργηθεί πριν χρόνια με τον Γιώργο Καπουτζίδη, περιέγραψε ο Δημήτρης Ουγγαρέζος.

Για το τέλος της παρεξήγησης με τον Γιώργο Καπουτζίδη μίλησε ο Δημήτρης Ουγγαρέζος στην «Ελένη» της Δευτέρας. «Δέχτηκα ένα μήνυμα από τον Γιώργο Καπουτζίδη, το οποίο με έκανε να βουρκώσω γιατί το είχα κρίμα. Ένας από τους δείκτες που μου έδειχναν ότι το έχεις πάρει λάθος ήταν ότι με στήριζαν άνθρωποι που δεν εκτιμώ καθόλου. Εκεί λοιπόν, είναι πολύ περίεργο το χειροκρότημα. Πρέπει να βλέπεις από πού το παίρνεις, από εκεί μπορείς να καταλάβεις εάν έχεις κάνει λάθος», είπε αρχικά.

Για το συνέβη τότε ανάμεσα στον ίδιο και στον Γιώργο Καπουτζίδη, ο Δημήτρης Ουγγαρέζος δήλωσε αρχικά: «Ξέρετε ότι είμαι ένας άνθρωπος που έχω θέμα με το άδικο. Οι καυγάδες που έχω μπλέξει στην τηλεόραση μπορεί να προκύπτουν από το ότι μπορεί να έχω υπερασπιστεί το δίκιο του διπλανού μου».

Η παρεξήγηση με τον Καπουτζίδη

Και πρόσθεσε: «Τότε, το 2016 νομίζω έγινε μία παρεξήγηση, αυτό που συνέβη με τον Γιώργο Καπουτζίδη και εμένα ήταν ότι και οι δύο υπερασπιζόμασταν το δίκιο, από τη δική μας πλευρά, όπως το έβλεπε ο καθένας. Είχα κάνει ένα Ούγγα Challenge, είχα έναν καλεσμένο. Ο Γιώργος θεώρησε ότι δεν έπρεπε ο συγκεκριμένος καλεσμένος να παίξει τη συγκεκριμένη ημέρα καλεσμένος, η οποία ήταν παγκόσμια ημέρα κατά της ομοφοβίας και του bullying, λόγω ακριών θέσεων που είχε εκφράσει στο παρελθόν. Εγώ τότε το είχα πάρει αλλιώς, ότι «λογοκρισία, ο λόγος, η ελευθερία του λόγου” κτλ. Ο Γιώργος ήθελε αγνά να πει, «σκεφτείτε ο απέναντι αυτός που τα ακούει. Δεν πρέπει να στεναχωριέται αυτός που το ακούει”. Είναι το πιο απλό, αφήστε τον ακτιβισμό και την επιχειρηματολογία, είναι πάρα πολύ απλό. Μιλάς, κοίτα πίσω από την κάμερα. Αυτός που σε ακούει, ο πατέρας του, η μητέρα του, ο ίδιος, μπορεί να βάλει τα κλάματα και να στεναχωρηθεί».

«Ήθελα να είμαι με τους καλούς, αυτό ήθελα από την αρχή».

Το πώς έλυσε την παρεξήγηση που είχε δημιουργηθεί με τον Γιώργο Καπουτζίδη, περιέγραψε ο Δημήτρης Ουγγαρέζος.

Η συμφιλίωση

Για τις επαφές που είχαν μετά την κόντρα τους, οι οποίες οδήγησαν στη σημερινή συμφιλίωση, ο Δημήτρης Ουγγαρέζος ανέφερε: «Εγώ τότε το είχα δει αλλιώς και έτσι ήρθαμε σε μία κόντρα, εγώ δεν έκανα πίσω. Ήρθαμε σε επικοινωνία την περασμένη χρονιά, εκεί ο Γιώργος Καπουτζίδης μου έγραψε ότι δεν μου έχει μιλήσει από τότε -το λέω και ανατριχιάζω- αλλά «χαίρομαι που γράφεις αυτό που γράφεις και πολλές φορές εις βάρος του εαυτού σου». Τώρα μου έστειλε την προηγούμενη εβδομάδα ένα μήνυμα, είχαμε μία εκ βαθέων συζήτηση που ουσιαστικά κατέληξε στο ότι «χαίρομαι που μου έστειλες. Είμαι υπερήφανος που μου έστειλες αυτό το μήνυμα Γιώργο γιατί νιώθω ότι είμαι με τους καλούς ξανά”. Ήθελα να είμαι με τους καλούς, αυτό ήθελα από την αρχή».

Δείτε το απόσπασμα

Sports in

Μεγαλώνει ο μύθος του Ολυμπιακού: 42ος ευρωπαϊκός τελικός

O oργανισμός του Ολυμπιακού συνεχίζει να γράφει ιστορία και μετά την τεράστια επιτυχία της ομάδας χάντμπολ, έφτασε τους 42 ευρωπαϊκούς τελικούς.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 27 Απριλίου 2024