Σάββατο 27 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Σκληρή απάντηση Λιάγκα σε Σκορδά και Ουγγαρέζο - «Το λένε όσοι δεν κάνουν νούμερα»

Σκληρή απάντηση Λιάγκα σε Σκορδά και Ουγγαρέζο – «Το λένε όσοι δεν κάνουν νούμερα»

Ο Γιώργος Λιάγκας μίλησε έξω από τα δόντια και έριξε τα βέλη του σε Φαίη Σκορδά και Δημήτρη Ουγγαρέζο.

Μετά και τα όσα είπε το πρωί ο Δημήτρης Ουγγαρέζος στη ραδιοφωνική του εκπομπή για την εμφάνιση του Αχιλλέα Μπέου στο Πρωινό, ο Γιώργος Λιάγκας προχώρησε σε ένα πρωτοφανές ξέσπασμα κατά συναδέλφων του δημοσιογράφων, μιλώντας έξω από τα δόντια.

«Το μεγαλύτερο ριάλιτι είμαστε εμείς, οι άνθρωποι της τηλεόρασης, οι οποίοι βρισκόμαστε έξω… Εγώ δεν πάω πουθενά γιατί δεν τους εκτιμώ και τους περισσότερους, αυτή είναι η αλήθεια… Τόσα χρόνια διάγω έναν μοναχικό βίο και πορεύομαι μόνος μου σε αυτή τη ζωή. Δεν έχω πολλούς φίλους δημοσιογράφους, ελάχιστους. Κι έχω προδοθεί και από τους περισσότερους, δεν έχει σημασία.

Και πορεύομαι μόνος μου και κοιτάζω στα μάτια εσάς, με τα λάθη μου, με τα συγγνώμη μου και προχωράω μπροστά επειδή εσείς μου δίνετε αυτή τη δυνατότητα και σας ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου.

Κάνει ο άλλος τηλεόραση και κρίνει τον άλλον που κάνει τηλεόραση. Με ποιο δικαίωμα; Αφού κι εσύ κάνεις, τον εαυτό σου τον έχεις κρίνει ποτέ; Έχεις αντιληφθεί ποτέ γιατί δεν πας καλά;

Αλλά το μεγαλύτερο ριάλιτι πραγματικά είμαστε εμείς, η ψευτιά όταν συναντιόμαστε και όταν αλλάζουν τετράγωνο βρίζονται όλοι σκαιότατα ο ένας με τον άλλον. Και πια τώρα το κάνετε και δημόσια», ανέφερε αρχικά ο Γιώργος Λιάγκας.

«Κάνει ο άλλος τηλεόραση και κρίνει τον άλλον που κάνει τηλεόραση. Με ποιο δικαίωμα; Αφού κι εσύ κάνεις, τον εαυτό σου τον έχεις κρίνει ποτέ; Έχεις αντιληφθεί ποτέ γιατί δεν πας καλά; Έχεις κάνει κάποια αυτοκριτική, που κρίνεις τον άλλον μονίμως; Αυτό είναι το ριάλιτι και ο κόσμος μας έχει πάρει στο ψιλό», συνέχισε ο Γιώργος Λιάγκας.

Τα καρφιά Λιάγκα στη Σκορδά

Λίγα λεπτά αργότερα ο Γιώργος Λιάγκας επανήλθε και αυτή τη φορά έριξε τις σπόντες του στη Φαίη Σκορδά, που είπε χθες πως «όσοι καλούν τον Μπέο, το κάνουν για τα νούμερα».

«Τέτοια ανθρωποφαγία στην τηλεόραση μεταξύ μας… Επειδή ακούω πολλούς εκλεκτούς συναδέλφους από χθες να κατηγορούν κάποιες εκπομπές ότι επιλέγουν θέματα για την τηλεθέαση, προφανώς! Προφανώς και επιλέγουμε θέματα που αφορούν στον κόσμο. Αυτό σημαίνει τηλεθέαση. Ένα θέμα που δεν αφορά τον κόσμο, δεν θα το προβάλλουμε. Όλοι αυτοί οι υπόλοιποι είναι οι… μητέρες Τερέζες; Κάνουν ιεραποστολή;

Προφανώς και θέλουμε να κάνουμε νούμερα τηλεθέασης, οι υπόλοιποι κάνουν ιεραποστολή στην τηλεόραση; Φιλανθρωπικό έργο κάνουμε εδώ; Δεν πληρωνόμαστε; Δεν οφείλουμε απέναντι στο κανάλι που δουλεύουμε να παρουσιάσουμε ένα ικανοποιητικό ποσοστό που μπορεί να πουλήσει διαφήμιση ο καναλάρχης και να μας πληρώσει;

Τσάμπα έρχεστε εδώ εσείς; Τι βλακεία είναι αυτή που δέρνει κάποιους; Και λένε «οι άλλοι το κάνουν για νούμερα τηλεθέασης», ενώ οι υπόλοιποι δεν το κάνουν για νούμερα; Και ποιοι το λένε αυτό; Όσοι δεν κάνουν νούμερα. Είναι σαν να κοροϊδευόμαστε μεταξύ μας. Όλοι δείχνουν τον Μπέο, αλλά μόνο μια εκπομπή έφταιξε που τον έβγαλε, γιατί έτυχε να κάνει νούμερα εκείνη τη μέρα», συμπλήρωσε ο Γιώργος Λιάγκας.

Sports in

Η αποστολή του Ολυμπιακού για Λαμία: Χωρίς Κάρμο, Ορτέγκα και Γιόβετιτς (pic)

Έμειναν εκτός για να ξεκουραστούν ενόψει του ημιτελικού με την Άστον Βίλα, όπως επίσης και ο Ντόι με τον Ιμπόρα – Αναλυτικά η αποστολή για το ματς με Λαμία.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 27 Απριλίου 2024