Το σημείο έχει αποκλειστεί από τις αρχές, ενώ μεταβαίνει κλιμάκιο του στρατού να τις παραλάβει.
Οι δύο χειροβομβίδες του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου εντοπίστηκαν κατά τη διάρκεια εργασιών ανακαίνισης σε διαμέρισμα.
Συναγερμός έχει σημάνει στο κέντρο της Αθήνας καθώς βρέθηκαν δύο στρατιωτικές χειροβομβίδες κατά τη διάρκεια εργασιών.
Το σημείο έχει αποκλειστεί από τις αρχές, ενώ μεταβαίνει κλιμάκιο του στρατού να τις παραλάβει.
Οι δύο χειροβομβίδες του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου εντοπίστηκαν κατά τη διάρκεια εργασιών ανακαίνισης σε διαμέρισμα.
Ηδη η αστυνομία έχει προχωρήσει σε διακοπή της κυκλοφορίας στην Οδό Σκουφά από τη συμβολή της με την Οδό Βουκουρεστίου.
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ο Μιχάλης Δημοτρακόπουλος υποστήριξε ότι για τις παραλείψεις δεν ευθύνεται ο ιδιοκτήτης του εργοστασίου, αλλά «αυτοί που ενδεχομένως δεν έκαναν σωστά τη δουλειά τους».
Η σύντροφος του ανιψιού του ιδιοκτήτη και ένας φίλος του κατηγορούνται για υπόθαλψη εγκληματία.
«Προσπαθούν να καλύψουν την ανεπάρκεια του συστήματος. Έχει τύχει η άλλη μου συνάδελφος να έχει πάρει αναρρωτική 1,5-2 μήνες και να έχω μείνει μόνη μου, να μην μου φέρνουν κανέναν».
Με την αγανάκτηση των συγγενών των θυμάτων να ξεχειλίζει, λίγα 24ωρα πριν τη θλιβερή επέτειο της σιδηροδρομικής τραγωδίας στα Τέμπη, ο Γιώργος Φλωρίδης παρουσίασε τη διαδικασία που θα ακολουθηθεί για την εξέταση των αιτημάτων εκταφής και τοξικολογικών ελέγχων.
Σε λειτουργία η ψηφιακή πλατφόρμα εποπτείας του σιδηροδρομικού δικτύου railway.gov.gr.
Η οδηγός επιχείρησε να απομακρυνθεί αλλά δεν τα κατάφερε. Σε αλκοτέστ που της έκαναν αστυνομικοί, διαπιστώθηκε πως ήταν μεθυσμένη σε κατάσταση που ήταν αδύνατον να οδηγήσει.
Ο πρόεδρος του Συλλόγου Συγγενών Θυμάτων Τεμπών, Παύλος Ασλανίδης, εξαπολύει σφοδρή επίθεση στον υπουργό Δικαιοσύνης και τον πρώην υπουργό Μεταφορών και αναμένει μεγάλες κινητοποιήσεις ανήμερα της «μαύρης» επετείου της 28ης Φεβρουαρίου.
Στο βίντεο καταγράφονται όλες οι κινήσεις του δράστη μέχρι να φτάσει το θύμα του, η άφιξη του άτυχου άντρα και μετά την επίθεση η διαφυγή του δράστη.
Αντιμέτωπος με κακουργηματική δίωξη είναι ο 51χρονος διανομέας, ενώ ο 70χρονος οδηγός του ΙΧ θα οδηγηθεί ενώπιον της δικαιοσύνης μετά τη λήξη της νοσηλείας του.
Η δίκη αναβλήθηκε προκειμένου να προσέλθουν οι αστυνομικοί που καταδίωξαν τον 72χρονο μάνατζερ στην περιοχή της Κηφησιάς όταν εκείνος δεν σταμάτησε σε σήμα τους για έλεγχο.
«Για να δυναμώσει η φωνή μας ακόμα περισσότερο, για να δυναμώσει ο αγώνας μας για την πραγματική δικαίωση, για να μην υπάρξουν άλλα Τέμπη», αναφέρει ο Σύλλογος Συγγενών Θυμάτων Τεμπών
Δύο εκ των κατηγορουμένων κάθισαν στο εδώλιο, ενώ ο τρίτος ο οποίος κρατείται προσωρινά για άλλη υπόθεση εκπροσωπήθηκε από τον δικηγόρο του.
Ο ανήλικος βρισκόταν σε δρόμο της Οινόης στη Βοιωτία όταν έχασε τον έλεγχο του οχήματος και βγήκε εκτός δρόμου - Νσηλεύεται στο Νοσοκομείο Παίδων με κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις
Ο 48χρονος προφυλακισμένος διακρίνεται σε βίντεο δίπλα σε άνδρα που πυροβολεί στα Βορίζια - Ισχυρίστηκε ότι προσπαθούσε να αποτρέψει το κακό ενώ δήλωσε άγνοια για τα όπλα
Έρευνα της Δ.Α.Ο.Ε. σε κελιά του Σωφρονιστικού Καταστήματος Δομοκού.
Το μωρό με μηνιγγίτιδα παρακολουθείται από το εξειδικευμένο προσωπικό του Νοσοκομείου.
Συνολικά 29 μαθητές από 9 ευρωπαϊκές χώρες, βρέθηκαν σήμερα στα Τέμπη, στο σημείο όπου σκοτώθηκαν οι 57 συνάνθρωποί μας.
Ο οδηγός εντοπίστηκε κατά τη διάρκεια ελέγχου από αστυνομικούς της Ο.Ε.Π.Τ.Α., οι οποίοι διαπίστωσαν ότι κινούνταν με ενεργοποιημένη διπλή ταρίφα, παρότι βρισκόταν σε μεσημβρινές ώρες, όπου προβλέπεται η χρήση μονής ταρίφας.
Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος
Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη
Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ALTER EGO MEDIA A.E
Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος
Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673
ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΚΕΦΟΔΕ ΑΤΤΙΚΗΣ
Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007