Παρέμβαση Αρείου Πάγου για την πιθανή παραγραφή ποινών 23 οπαδών του ΠΑΟΚ
Η ανώτατη εισαγγελική λειτουργός του Αρείου Πάγου διέταξε έρευνα που ανέθεσε στην Εισαγγελία Θεσσαλονίκης
Την παρέμβαση της Εισαγγελέως του Αρείου Πάγου Γεωργίας Αδειλίνη προκάλεσε ηλεκτρονική ανάρτηση με τον τίτλο «αθώοι βίαιοι οπαδοί λόγω παραγραφής»που αναφέρει ότι παραγράφονται οι ποινές που επιβλήθηκαν σε 23 καταδικασθέντες οπαδούς για τα επεισόδια που είχαν γίνει το Μάρτιο του 2016 κατά τον αγώνα ΠΑΟΚ – Ολυμπιακού στην Τούμπα.
Η δίκη σε πρώτο βαθμό είχε διεξαχθεί στο Τριμελές Πλημμελειοδικείο Θεσσαλονίκης και έγινε 6 χρόνια μετά την ημέρα των επεισοδίων και συγκεκριμένα τον Δεκέμβριο του 2022. Για την καθαρογραφή της απόφασης χρειάστηκαν 15 μήνες, δηλαδή από τον Δεκέμβριο του 2022 έως τον Φεβρουάριο του 2024.
Η ανώτατη εισαγγελική λειτουργός διέταξε έρευνα
Ειδικότερα, σύμφωνα με την ανάρτηση για τα επίμαχα επεισόδια 6 αθωώθηκαν και 23 καταδικάστηκαν, ενώ 20 εκ των καταδικασθέντων άσκησαν έφεση επί της πρωτοδίκης απόφασης.
Όμως, για την καθαρογραφή της απόφασης χρειάστηκαν 15 μήνες και τώρα υπάρχει κίνδυνος παραγραφής των αδικημάτων. Η ανώτατη εισαγγελική λειτουργός διέταξε έρευνα που ανέθεσε στην Εισαγγελία Θεσσαλονίκης.
- Μαρία Βοσκοπούλου: Έρωτευμένη η κόρη του Τόλη Βοσκόπουλου; Τι λέει με ανάρτηση της
- Σε ποια ομάδα θα συνεχίσει την καριέρα του ο Γιουρτσεβέν
- Λάρισα: Σε έξι ημέρες έληγε το δίπλωμα του 95χρονου που σκοτώθηκε στο τροχαίο – Συγκρούστηκε με δύο οχήματα
- Σαμπαλένκα: «Αν παίζαμε στα πέντε σετ θα είχα περισσότερα Grand Slam!» – Τι λένε οι υπόλοιπες
- Δεμένα τα πλοία στα λιμάνια – 24ωρη απεργία κήρυξε η ΠΝΟ
- Η Ευρώπη εκτεθειμένη και ευάλωτη – Η κρίση στο Ιράν αποδεικνύει τα ρήγματα στην ενεργειακή πολιτική



