Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Βίντεο από τα επεισόδια στο Διαγόρας – Παναχαϊκή

Βίντεο από τα επεισόδια στο Διαγόρας – Παναχαϊκή

Η ομάδα της Πάτρας έδωσε στη δημοσιότητα βίντεο από τα επεισόδια που σημειώθηκαν στη Ρόδο μετά το παιχνίδι με τον Διαγόρα για τη Super League 2.

Η Παναχαϊκή κατάφερε να φύγει με ένα πολύτιμο τρίποντο από την Ρόδο κόντρα στον Διαγόρα κάνοντας έτσι άλμα προς την παραμονή της στη Super League 2.

Ωστόσο η αναμέτρηση αμαυρώθηκε από τα σοβαρά επεισόδια και από τα όσα έλαβαν χώρα μετά το φινάλε.

Μάλιστα μετά τον πόλεμο ανακοινώσεων ανάμεσα στις δύο ομάδες οι Πατρινοί έδωσαν στη δημοσιότητα το video από τα επεισόδια που έγιναν μετά το τέλος του αγώνα εκτός γηπέδου.

Τι αναφέρει η Παναχαϊκή

«Η ΠΑΕ Παναχαϊκή αισθάνεται την ηθική υποχρέωση να ενημερώσει προς πάσα κατεύθυνση ότι θα ασκήσει κάθε νόμιμο δικαίωμα που της επιτρέπεται από τον νόμο, υποβάλλοντας το επόμενο διάστημα μηνύσεις κατά παντός υπευθύνου, για την άδικη κράτηση των φιλάθλων μας, στη Ρόδο.

Επιπλέον, είναι πρωτοφανές το γεγονός ότι η αποστολή της ομάδας μας, χωρίς να έχει δημιουργηθεί το παραμικρό πρόβλημα εντός του αγωνιστικού χώρου, έφυγε από το γήπεδο τρεις ώρες μετά από τη λήξη του αγώνα. Εκτός από δύο στελέχη του Διαγόρα που προσπάθησαν να συμβάλλουν στην ασφαλή μεταφορά της αποστολής της ομάδας μας, τα μεγαλοστελέχη της ροδιακής ΠΑΕ είχαν εξαφανιστεί.

Η ΠΑΕ Παναχαϊκή δημοσιοποιεί τα δύο βίντεο που απεικονίζουν καθαρά τους φιλάθλους του Διαγόρα να πολιορκούν τόσο τα αποδυτήρια της αποστολής της ομάδας μας όσο και την κερκίδα που φιλοξενούσε τους φιλάθλους μας.

Επιπροσθέτως, η ΠΑΕ Παναχαϊκή έχει αναθέσει σε δύο δικηγόρους την υπεράσπιση των φιλάθλων της ομάδας μας, και συγκεκριμένα σε έναν από την Ρόδο και στον Αχαιό Παναγιώτη Κοραντζόπουλο.

Είναι ανάξια και του παραμικρού σχολιασμού η τραγελαφική ανακοίνωση της ΠΑΕ Διαγόρα. Ωστόσο, οφείλουμε να γνωστοποιήσουμε το γεγονός ότι μας ζήτησαν, αντί να καταβάλλουμε το προβλεπόμενο ποσό για τα εισιτήρια των φιλάθλων μας, να πληρώσουμε το ποσό των 180 ευρώ, το οποίο αντιστοιχούσε στην εξόφληση του ασθενοφόρου της εταιρίας, το οποίο στο μεταξύ μας παιχνίδι, του πρώτου γύρου, στην Αγυιά, μετέφερε τον τραυματία Σηφάκη, από την Πάτρα στην Αθήνα, και το οποίο δεν είχαν αποπληρώσει, τέσσερις μήνες τώρα.

Αυτή η διευκρίνιση, προς αποκατάσταση της αλήθειας».

Sports in

LIVE: Τενερίφη – Περιστέρι

Παρακολουθήστε live στις 19:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Τενερίφη – Περιστέρι για τον ημιτελικό του Final Four του Basketball Champions League. Tηλεοπτικά από Cosmote Sports 4.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024