Τετάρτη 08 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Μακάμπι Τελ Αβίβ: Αμφίβολος ο Μαλέντε για το πρώτο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό

Μακάμπι Τελ Αβίβ: Αμφίβολος ο Μαλέντε για το πρώτο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό

Πρόβλημα στην Μακάμπι Τελ Αβίβ ενόψει Ολυμπιακού.

Με ένα σοβαρό πρόβλημα είναι πολύ πιθανόν να παραταχθεί η Μακάμπι Τελ Αβίβ στις 7 Μαρτίου στο «Γ.Καραϊσκάκης» για το πρώτο ματς κόντρα στον Ολυμπιακό στο πλαίσιο της φάσης των «16» του Europa Conference League.

Πιο συγκεκριμένα ο Γιόνας Μαλέντε τραυματίστηκε στο πρόσφατο ντέρμπι τίτλου ανάμεσα στην Μακάμπι Τελ Αβίβ και την Χάποελ Μπερ Σεβά το οποίο βρήκε νικήτρια την πρώτη με 1-0 και η συμμετοχή του απέναντι στους ερυθρόλευκους είναι εξαιρετικά αμφίβολη.

Εξαιρετικά αμφίβολος για το πρώτο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό ο Γιόνας Μαλέντε.

Ο 24χρονος επιθετικός αποχώρησε στο 40λεπτο του ματς και οι εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε έδειξαν πως απέφυγε τα χειρότερα (θλάση), ωστόσο θα πρέπει να ακολουθήσει έναν κύκλο θεραπειών, με τον ίδιο να κάνει αγώνα δρόμου.

Το σίγουρο είναι πως θα χάσει τα επόμενα δύο ματς της Μακάμπι για το πρωτάθλημα, με την κατάσταση του να εκτιμάται καθημερινά.

«Η Μακάμπι θα επιχειρήσει να αλλάξει έδρα στη ρεβάνς με τον Ολυμπιακό»

Το πρώτο παιχνίδι είναι προγραμματισμένο να λάβει χώρα τις 7 Μαρτίου στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης», ενώ η ρεβάνς θα γίνει μία εβδομάδα αργότερα, στις 14, με την UEFA να έχει ορίσει ως έδρα των Ισραηλινών το γήπεδο της Μπάτσκα Τόπολα στη Σερβία, λόγω των όσων συμβαίνουν στη χώρα.

Σύμφωνα όμως δημοσιεύματα από το Ισραήλ, η Μακάμπι είναι έτοιμη να προσπαθήσει να μεταφέρει την έδρα της στην Ουγγαρία και συγκεκριμένα στη Βουδαπέστη, για να παίξει στο γήπεδο της Χόνβεντ, έχοντας τον κόσμο της στο πλευρό της. Αξίζει να σημειωθεί πως στο εν λόγω γήπεδο δίνει τα παιχνίδια η Μακάμπι Χάιφα, η οποία θα αγωνιστεί εκεί στις 7 Μαρτίου. Προς το παρόν φυσικά δεν υπάρχει κάτι επίσημο, και μόνο στην περίπτωση που λάβει την απόφαση η UEFA, που έχει τον πρώτο και τον τελευταίο λόγο, θα γίνει η αλλαγή στην έδρα της συνάντησης.

Sports in

Η αποκάλυψη του Ιωάννη

Ο Παπαπέτρου ήταν ο παίκτης-κλειδί στη σειρά με τη Μακάμπι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 08 Μαϊου 2024