Ναδάλ: «Άλλο το επίπεδο του τένις, άλλο το φάντασμα των τραυματισμών»
Ικανοποιημένος φάνηκε με την απόδοσή του ο Ράφα Ναδάλ.
Ο Ραφαέλ Ναδάλ, ο οποίος προσπαθεί να επιστρέψει στο υψηλότερο επίπεδο μετά από αρκετούς τραυματισμούς, ένιωσε «πολύ καλύτερα από το αναμενόμενο» την Κυριακή κατά την διάρκεια ενός αγώνα επίδειξης με αντίπαλο τον συμπατριώτη του Κάρλος Αλκαράθ.
Οι δύο Ισπανοί βρέθηκαν αντιμέτωποι στο Mandalay Bay Resort, ένα ξενοδοχείο-καζίνο στο Λας Βέγκας, για έναν φιλικό αγώνα που μεταδόθηκε ζωντανά στην πλατφόρμα του Netflix, τρεις ημέρες πριν την έναρξη του τουρνουά Masters 1000 στο Indian Wells.
«Άλλο το επίπεδο του τένις, άλλο το φάντασμα των τραυματισμών», είπε ο 37χρονος Ναδάλ μετά το τέλος του αγώνα, που έληξε με νίκη του Αλκαράθ (3-6, 6-4, 14-12) και πρόσθεσε:
«Κατά την διάρκεια του πρώτου σετ έπαιξα σε καλό επίπεδο, παρόλο που έχει περάσει πολύς καιρός από τότε που είχα παίξει καλά. Ενιωσα πολύ καλύτερα από ό,τι περίμενα».
- Θεσσαλονίκη: «Στη φάκα» αναισθησιολόγος για φοροδιαφυγή
- Κωνσταντίνος Αργυρός – Αλεξάνδρα Νίκα: Γονείς για δεύτερη φορά, η ανακοίνωση της εγκυμοσύνης
- NBA: Ξύλο μεταξύ παικτών και τέσσερις αποβολές στο Χόρνετς – Πίστονς (vid)
- Ιαπωνία: Το κόμμα της Τακαΐτσι εξασφαλίζει πλειοψηφία δυο τρίτων
- Δημοσκόπηση στη Γερμανία: Τα 2/3 των πολιτών θεωρούν τις ΗΠΑ μεγάλη απειλή για την παγκόσμια ειρήνη
- Παναθηναϊκός: Η ετοιμότητα των Ναν και Σλούκα ενόψει Φενερμπαχτσέ

