Δύσκολη «αποστολή» στην Μαδρίτη για τον Παναθηναϊκό
Η δράση στη Euroleague επιστρέφει με τον Παναθηναϊκό να δοκιμάζεται στη Μαδρίτη κόντρα στην Ρεάλ.
Έπειτα από την διακοπή για το παράθυρο των Εθνικών ομάδων η Euroleague επιστρέφει ξανά και βρίσκει τον Παναθηναϊκό να δοκιμάζεται απόψε το βράδυ στη Μαδρίτη κόντρα στην Ρεάλ στο πλαίσιο της 27ης αγωνιστικής.
Οι πράσινοι οι οποίοι βρίσκονται στο 16-10 έπαιξαν το τελευταίο του ευρωπαϊκό ματς στο ΟΑΚΑ κόντρα στην Φενέρ της οποίας και επικράτησαν με 74-63.
Ωστόσο στη συνέχεια ακολούθησε η απώλεια του Κυπέλλου από τον «αιώνιο» αντίπαλο Ολυμπιακό στο Final 8 της Κρήτης σε ένα τουρνουά που το σύνολο του Εργκίν Αταμάν προβλημάτισε αρκετά με την εικόνα του.
Ποιοι δεν υπολογίζονται
Από την άλλη η «Βασίλισσα» είναι η απόλυτη κυρίαρχος της φετινής διοργάνωσης απολαμβάνοντας την μοναξιά της κορυφής με το εμφατικό ρεκόρ 22-4.
Όσον αφορά το κομμάτι των απουσιών εκτός για τον Παναθηναϊκό είναι για ακόμη ένα ματς ο Λούκα Βιλντόζα ο οποίος συνεχίζει να ταλαιπωρείται από ενοχλήσεις, αλλά και ο Κώστας Αντετοκούνμπο ο οποίος αποκόμισε έναν τραυματισμό στην αναμέτρηση της Ελλάδας κόντρα στην Ολλανδία.
Το παιχνίδι ορίστηκαν να διευθύνουν οι Ματέι Μπολτάουζερ (Σλοβενία), Εμίν Μογκούλκοτς (Τουρκία) και Ζοζέφ Μπισάνγκ (Γαλλία).
- Ανδρουλάκης: Δουλειά, όχι επικοινωνία, για να γίνουμε κυβέρνηση – Στις 27-29 Μαρτίου το συνέδριο του ΠΑΣΟΚ
- Ζάκυνθος: 14χρονος μαθητής πήγε στο σχολείο με πιστόλι
- Μακρόν: «Προτιμάμε τον σεβασμό από τους νταήδες» – Η Ευρώπη να εξετάσει τη χρήση του «εμπορικού μπαζούκα»
- Στο «σημείο μηδέν» ξανά οι έρευνες για την Λόρα – Τι αναζητούν οι αστυνομικοί
- LIVE: Καϊράτ – Κλαμπ Μπριζ
- Περισσότερες απορίες, παρά απαντήσεις από την ΑΑΔΕ για την παραίτηση των ελεγκτών του ΟΠΕΚΕΠΕ



