Κυριακή 28 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Παναθηναϊκός: Χωρίς Αντετοκούνμπο κόντρα στη Ρεάλ Μαδρίτης

Παναθηναϊκός: Χωρίς Αντετοκούνμπο κόντρα στη Ρεάλ Μαδρίτης

Xωρίς τον Κώστα Αντετοκούνμπο, ο οποίος τραυματίστηκε στο παιχνίδι της Εθνικής με την Ολλανδία, θα παραταχτεί ο Παναθηναϊκός απέναντι στην Ρεάλ Μαδρίτης.

Δίχως τον Κώστα Αντετοκούνμπο θα παραταχθεί ο Παναθηναϊκός αύριο (29/2), απέναντι στη Ρεάλ στη Μαδρίτη, για την 27η αγωνιστική της Euroleague.

Ο διεθνής σέντερ υπέστη κάκωση επιγονατιδικού συνδέσμου στην αναμέτρηση της Εθνικής με την Ολλανδία στη Χάγη, για τα προκριματικά του Eurobasket 2025.

Ενας τραυματισμός που θα τον κρατήσει εκτός από τη «μάχη» με τους πρωταθλητές Ευρώπης. Αξίζει πάντως να σημειωθεί ότι από Δευτέρα το γόνατο του Αντετοκούνμπο θα εξεταστεί και πάλι, με την ελπίδα ότι ο παίκτης θα γλιτώσει το χειρουργείο.

Ο 27χρονος έχει εφέτος μέσο όρο στη Euroleague 3,1 πόντους και 1,9 ριμπάουντ σε 8 λεπτά συμμετοχής με το τριφύλλι. Στα… πιτς θα παραμείνει και ο Λούκα Βιλντόζα, ο οποίος συνεχίζει να αισθάνεται ενοχλήσεις στο γόνατο.

Καλαϊτζάκης: «Το ματς με τη Ρεάλ είναι ένα πολύ καλό τεστ αν θέλουμε να πάμε στο Final 4»

Ο Παναγιώτης Καλαϊτζάκης εξήγησε πως αν ο Παναθηναϊκός παίξει όπως πραγματικά μπορεί, έχει τις πιθανότητές του απέναντι στη Ρεάλ Μαδρίτης, στον αυριανό (29/2, 21:45) εκτός έδρας αγώνα της 27ης αγωνιστικής της Regular Season της Euroleague.

Αναλυτικά όσα είπε ο Καλαϊτζάκης:

«Δεν έχουμε καταφέρει να προπονηθούμε όλοι μαζί μιας και ήμασταν με τις Εθνικές και υπήρχαν και άδειες σε κάποιους παίκτες. Ουσιαστικά σήμερα επιστρέψαμε για να προπονηθούμε όλοι μαζί. Πρέπει να κάνουμε μια καλή προπόνηση και να είμαστε απολύτως έτοιμοι για αύριο.

Η Ρεάλ είναι μια πάρα πολύ καλή ομάδα και εμείς δεν απέχουμε πολύ από εκείνη. Έχουμε δείξει καλά πράγματα αν και έχουμε κάνει κοιλιά τον τελευταίο καιρό. Στόχος μας είναι η νίκη. Δεν υπάρχει παιχνίδι που μπαίνεις και δεν το χτυπάς. Είμαστε Παναθηναϊκός».

Αναφορικά στα συνεχόμενα ταξίδια και τις υποχρεώσεις με την Εθνική και τον Παναθηναϊκό, είπε: «Εγώ, ο Μωραίτης, ο Κώστας και ο Μαντζούκας ήρθαμε κατευθείαν από τις υποχρεώσεις μας με την Εθνική και συναντήσαμε την ομάδα στο ξενοδοχείο. Είναι μια δύσκολη κατάσταση αλλά είμαστε σε καλή ψυχολογική κατάσταση.

Υπάρχει διάθεση και όρεξη. Στα παράθυρα η Ευρωλίγκα έστειλε σχεδόν όλους τους παίκτες. Δεν ήταν μόνο οι δικοί μας που έλειπαν. Το ίδιο θέμα είχε και η Ρεάλ και αυτό είναι ένα στοιχείο που μπορεί να κάνει απρόβλεπτο το παιχνίδι».

Σε ερώτηση για το αρνητικό σερί που έχει ο Παναθηναϊκός στη Μαδρίτη, απάντησε: «Δεν το σκεφτόμαστε καθόλου. Εγώ δεν το γνώριζα καν. Αν παίξουμε όπως μπορούμε πραγματικά μπορούμε να κερδίσουμε. Και στον αγώνα του ΟΑΚΑ, όταν η Ρεάλ ήταν στα καλύτερα της ήμασταν ανταγωνιστικοί. Αν θέλουμε να πάμε στο Final-4 το αυριανό παιχνίδι θα είναι ένα πολύ καλό τεστ».

Sports in

Μεγαλώνει ο μύθος του Ολυμπιακού: 42ος ευρωπαϊκός τελικός

O oργανισμός του Ολυμπιακού συνεχίζει να γράφει ιστορία και μετά την τεράστια επιτυχία της ομάδας χάντμπολ, έφτασε τους 42 ευρωπαϊκούς τελικούς.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 28 Απριλίου 2024