Παρασκευή 03 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Ο Βεζένκοφ, ο τραυματισμός και η επόμενη μέρα

Ο Βεζένκοφ, ο τραυματισμός και η επόμενη μέρα

Στις ΗΠΑ αναρωτιούνται εάν ο Σάσα Βεζένκοφ θα καταφέρει να βρει χρόνο συμμετοχής, όταν θα επιστρέψει στη δράση μετά τον τραυματισμό του.

Ο Σάσα Βεζένκοφ είναι παίκτης των Σακραμέντο Κινγκς από το περασμένο καλοκαίρι και για τα επόμενα τρία χρόνια, με κλειστό συμβόλαιο, μετά από δύο μαγικές σεζόν στην Ευρώπη με τον Ολυμπιακό, όπου κατέκτησε τα πάντα στην Ελλάδα, πήγε σε δύο σερί Final Four και έφτασε μια ανάσα από την κατάκτηση της Euroleague πέρσι.

Η μετάβαση από το ευρωπαϊκό μπάσκετ στο ΝΒΑ είναι δύσκολη για όλους και ο Βούλγαρος φόργουορντ χρειάστηκε τον χρόνο του.

Στο ξεκίνημα του στις ΗΠΑ δεν έπαιζε, ενώ όταν βρήκε λεπτά και ρυθμό, υπέστη έναν τραυματισμό στον αστράγαλο που τον κράτησε εκτός για αρκετά μεγάλο διάστημα και παραμένει νοκ-άουτ ακόμη.

Τι αναφέρουν στις ΗΠΑ

Λίγους μήνες μετά την έλευση του στο Σακραμέντο, έγινε μια αποτίμηση της μέχρι τώρα προσφοράς του και πορείας του στους Κινγκς από την ιστοσελίδα «Aroyalpain.com», όπου ανέλυσε τα δεδομένα της καριέρας του στο ΝΒΑ, αυτούς τους μήνες.

«O Σάσα Βεζένκοφ ήρθε από την Ευρώπη και δεν είχε εύκολη προσαρμογή στο ΝΒΑ. Μόλις κατάφερε να εξασφαλίσει κάποια λεπτά στο rotation, χτύπησε τον αστράγαλό του και πρέπει να περιμένουμε να δούμε αν μπορεί να επηρεάσει την υπόλοιπη σεζόν σε κάποιο βαθμό», ανέφερε το εν λόγω δημοσίευμα που υπογράφει η Ελέν Μπλουμ.

Φέτος ο πρώην άσος του Ολυμπιακού έχει καταγράψει 35 εμφανίσεις με τη φανέλα των βασιλιάδων, με μέσο όρο 5,6 πόντους και 2,5 ριμπάουντ σε μόλις 12,6 λεπτά συμμετοχής ανά ματς.

Sports in

Εκεί που τελειώνουν οι λέξεις… (vid)

Ο Ολυμπιακός του Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ. Και μια ποδοσφαιρική ιστορία που δεν ξέρεις αν συμβαίνει ή αν την ονειρεύεσαι με τα μάτια ανοιχτά…

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 03 Μαϊου 2024