Ηράκλειο: 44χρονος πέθανε μπροστά στα μάτια του αδερφού του
Ο άτυχος άνδρας δεν αντιμετώπιζε κάποιο πρόβλημα υγείας.
«Έφυγε» αιφνίδια από τη ζωή, μπροστά στα μάτια του αδελφού του ένας 44χρονος σε χωριό της ενδοχώρας του Ηρακλείου.
Σύμφωνα με πληροφορίες από το neakriti.gr, το τραγικό περιστατικό συνέβη τα ξημερώματα της Κυριακής. Ο άτυχος άνδρας κατέρρευσε στον διάδρομο της οικίας όπου διέμενε, μπροστά στα μάτια του αδερφού του στο δημοτικό διαμέρισμα Στερνών δήμου Γόρτυνας.
Κατά τις ίδιες πληροφορίες, ο 44χρονος δεν ταλαιπωρούταν από κάποιο πρόβλημα υγείας, με τον θάνατό του να χαρακτηρίζεται αιφνίδιο. Άμεσα ο αδελφός του κάλεσε βοήθεια.
Στο σημείο έσπευσαν περιπολικό της Αστυνομίας, η οποία κατέγραψε το περιστατικό, αλλά και το ΕΚΑΒ, ενώ φως στα ακριβή αίτια του θανάτου του άτυχου άνδρα θα ρίξει η διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής.
- Εκτός σχολείου η διευθύντρια του ΕΠΑΛ Χαλανδρίου που έβαζε μαθητές να σκάβουν για να «σβήσουν» απουσίες
- Live: Λεβαδειακός – ΟΦΗ
- Σκηνές χάους στην τουρκική Βουλή: Άγριο ξύλο και γροθιές για τον νέο Υπουργό Δικαιοσύνης [βίντεο]
- Βλάβη στον Οδοντωτό με 77 επιβάτες – Ακινητοποιήθηκε και η εφεδρική αμαξοστοιχία – Μεγάλη επιχείρηση της Πυροσβεστικής
- Λεβαδειακός – ΟΦΗ: Οι 11άδες των δύο ομάδων για τον επαναληπτικό του Κυπέλλου
- Χειροπέδες σε πιλότο κατηγορούμενο για παιδεραστία λίγο πριν την απογείωση [βίντεο]
