Γυναικοκτονία στο Ηράκλειο: Σκότωσε τη σύζυγό του με πιστόλι
Συνελήφθη ο δράστης.
Συναγερμός σήμανε σήμερα το πρωί (16/2) στις αστυνομικές αρχές στο Ηράκλειο της Κρήτης, καθώς ένας 39χρονος άνδρας, αλβανικής καταγωγής, πυροβόλησε και σκότωσε τη 29χρονη σύντροφό του.
Η νέα γυναικοκτονία έγινε στην περιοχή των Καμινίων. Όπως αναφέρει το cretapost.gr, στο σημείο κλήθηκε η αστυνομία που εντόπισε τον γυναικοκτόνο και τον συνέλαβε, ενώ στο σημείο βρίσκεται ιατροδικαστής αλλά και η σήμανση.
Συνελήφθη ο δράστης.
O δράστης που ήταν υπό την επήρεια αλκοόλ, ενημέρωσε το ΕΚΑΒ ωστόσο ήταν ήδη αργά.
Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, είχε προηγηθεί έντονος καβγάς μεταξύ του ζευγαριού, ενώ σε εξέλιξη βρίσκεται η έρευνα των Αρχών για το περιστατικό. Όπως αναφέρουν γείτονες στο cretalive.gr, το ζευγάρι δεν φαίνεται να είχε ιστορικό ενδοοικογενειακής βίας, ωστόσο ο άνδρας είχε απασχολήσει στο παρελθόν την αστυνομία, για επεισόδια και για μικροποσότητες ναρκωτικών.
- Πώς το ντόμινο του πολέμου βάζει «φωτιά» στα ελληνικά σούπερ μάρκετ
- Δίκη για τα «Τέμπη» στη Λάρισα: Επιτελικό φιάσκο με την αίθουσα – Η γεμάτη αιχμές απάντηση της κυβέρνησης
- 28ο ΦΝΘ: 66.000 θεατές παρακολούθησαν προβολές και εκδηλώσεις από τις 5 έως τις 15 Μαρτίου
- Οι …τίτλοι των διαιτητών: Ποιος είναι «εδράκιας», ποιος «καρτάκιας», ποιος «πεναλτάκιας»…
- Ιταλία: Η Μελόνι έχασε το «μαγικό της άγγιγμα» – Απορρίφθηκε σε δημοψήφισμα η δικαστική μεταρρύθμιση
- Βέροια: Υπό κράτηση ο 20χρονος για τον άγριο ξυλοδαρμό της 24χρονης – Διατάχθηκε ψυχιατρική πραγματογνωμοσύνη



