
Λαμία: Ηλικιωμένος παρασύρθηκε από βανάκι – Σοκαριστικό βίντεο από τη στιγμή του τροχαίου
Ο 87χρονος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο σοβαρά τραυματισμένος
Τροχαίο με παράσυρση ενός 87χρονου σημειώθηκε το πρωί της Τρίτης (6/2) στο κέντρο της Λαμίας, με τον ηλικιωμένο να μεταφέρεται στο νοσοκομείο, σοβαρά τραυματισμένος.
Ο άτυχος άνδρας, προσπάθησε μέσω της διάβασης πεζών, να περάσει απέναντι στην πλατεία, από το τριγωνάκι που βρίσκεται στην νότια είσοδο του Πάρκου, όπως φαίνεται από τις κάμερες των καταστημάτων.
Ο άνθρωπος βρέθηκε στο οδόστρωμα και αιμόφυρτος διακομίστηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο
Μπροστά του είναι δύο γυναίκες κι εκείνος όταν βλέπει το βαν να έρχεται με ταχύτητα προς το μέρος του, επιταχύνει με αγωνία, ωστόσο δεν προλαβαίνει και τον χτυπά ο καθρέφτης από το βανάκι.
Ο άνθρωπος βρέθηκε στο οδόστρωμα και αιμόφυρτος διακομίστηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο της πόλης.
Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του LamiaReport, του έγιναν ράμματα στο μέτωπο, καθώς και όλες οι απαραίτητες εξετάσεις.
Το επόμενο 24ωρο όμως θα δείξει αν υπάρχει κάποιο σοβαρό χτύπημα στο κεφάλι από την πτώση.
Το σοκαριστικό βίντεο από την παράσυρση
- Γιάννης Ντεγιάννης: Φόβοι και απορίες
- Προκλητικός Γεωργιάδης στη Βουλή: «Ε και που έστειλε επιστολή η Κοβέσι στην Κομισιόν; Θα γίνει ρεζίλι»
- Σπείρα «εγκληματικού τουρισμού» έκανε διαρρήξεις σε πολυτελείς οικίες στην Αττική – Εξιχνιάστηκε κλοπή 1,5 εκατ. ευρώ
- Η Ουγγαρία παραμένει μέλος του Διεθνούς Ποινικού Δικαστηρίου – Οι βουλευτές ανέτρεψαν την απόφαση Όρμπαν
- Πλήγμα στην ΑΕΚ με Φίζελ: Χάνει τον πρώτο ημιτελικό με τον Ολυμπιακό
- Πέτρος Συρίγος: Σοβαρό τροχαίο για τον σεφ της «Super Κατερίνα» – Τι συνέβη



